Δ. Λαγκαδά : Το 50ο Ράλλυ Θερμαϊκού πέρασε στην ιστορία

Το 50ο Ράλλυ Θερμαϊκού, που φιλοξενήθηκε από το Δήμο Λαγκαδά, έχει περάσει, πλέον, στην ιστορία.
🔹Ήταν ένας αγώνας συναρπαστικός, που κράτησε τους θεατές σε αγωνία καθ’ όλη την διάρκειά του και εξελίχτηκε ομαλά παρόλα τα τερτίπια του καιρού.
🔹Η γρήγορη και απαιτητική ειδική διαδρομή ικανοποίησε τα 25 πληρώματα που έλαβαν μέρος και έθεσε υποψηφιότητα με την διαφορετικότητά της για να επαναληφθεί στο μέλλον.
🔹Πρώτοι γενικής οι Βούλγαροι Isaev Ignat / Yordanov Yordan με Skoda Fabia Rally2, δεύτεροι το πλήρωμα του ΑΟΘ Γιάννης Κωνσταντινίδης / Δημήτρης Κυπαρισσάς με Citroen DS3 R3T και τρίτοι οι Γιώργος Παρασκευαϊδης / Σαρητσόγλου Ιωάννης με Peugeot 306.
🙏Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, με ανακοίνωση που εξέδωσαν, ευχαριστούν τους αθλητές που συμμετείχαν, τα στελέχη της οργάνωσης και ιδιαίτερα την Δήμαρχο, κα. Νίκη Ανδρεάδου, για την φιλοξενία και υποστήριξη του Δήμου Λαγκαδά και τον διοικητή Τροχαίας Λητής, κ. Θεόδωρο Σιμηγδάλη.
➡️Συμπαραστάτες, συνοδοιπόροι και υποστηρικτές του ΑΟΘ στο Επετειακό Ράλλυ Θερμαϊκού ήταν οι: Βιομηχανία αναψυκτικών Βικος COLA, τα ανταλλακτικά Τζιταμίδη, η FORD Στάθης, η Doctor’s Formulas, o Ηλιάτορας, η βιομηχανία τροφίμων Tottis, ο Σύλλογος Εμπορο-επαγγελματο-βιοτεχνών Λαγκαδά.