ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ εκλογές 2023 : ΠΥΛΑΙΑ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ / Καϊτεζίδης: «Ζητώ καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή»

Για την έβδομη θητεία του στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη ετοιμάζεται ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο οποίος ζήτησε από τους δημότες να του δώσουν, για άλλη μια φορά, καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή, όπως έγινε και το 2019 όπου έλαβε ποσοστό 71%.
Σε συνάντηση με δημοσιογράφους έκανε λόγο για έξι δημιουργικές θητείες με την εμπιστοσύνη των δημοτών. «Σήμερα ξεκινάμε μετά από έξι υπέροχες δημιουργικές θητείες, για να επιβεβαιώσουμε για για έβδομη φορά την εμπιστοσύνη τους στους συνεργάτες μου και στην “Δύναμη Ενότητας”. Είναι μια σημαντική στιγμή για κάθε νέα προσπάθεια», τόνισε ο κ. Καϊτεζίδης, ο οποίος παρουσίασε και τους 156 πρώτους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους.
Ο κ. Καϊτεζίδης μίλησε για μια κρίσιμη πενταετία και εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι πολίτες θα εμπιστευτούν στην παράταξή του εκ νέου το τιμόνι του δήμου, κρίνοντας θετικά, όπως είπε, την αξιοπιστία και την πολλή δουλειά που έχει γίνει για τον τόπο. «Οι άξονες μας σε αυτή τη νέα πορεία θα είναι η πολλή δουλειά, η αξιοπιστία και η ανθρωπιά που υπάρχει στον δήμο», σημείωσε. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καϊτεζίδης «μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκα δήμαρχος στόχος μας είναι να υπηρετήσουμε με ποιότητα την καθημερινότητα, το νοικοκυριό, ακόμα και στις έκτακτες ανάγκες. Το δεύτερο επίπεδο είναι να δουλέψουμε τις υποδομές και το τρίτο η μεγάλη ανθρώπινη κοινοτική αγκαλιά».
Image
Αναφερόμενους στους συμβούλους του συνδυασμού του, ο κ.Καϊτεζίδης έκανε ειδική αναφορά στους δύο διατελέσαντες δήμαρχους, τον Μιχάλη Γεράνη (τη συμβολή του οποίου εξήρε στην παράταξη και τον δήμο) και τον Γιώργος Κεδίκογλου, καθώς στον πρώην βουλευτή Γιώργο Λαζαρίδη.
Στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Δύναμη Ενότητας» με επικεφαλής των Ιγνάτιο Καϊτεζίδης υπάρχουν 29 εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι, σχεδόν το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη. Κατά 50% ανανεωμένο είναι το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, καθώς 39 από τους 77 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους συμμετέχουν πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πρόκειται για άτομα που,  όπως ανέφερε, έχουν σημαντική επαγγελματική διαδρομή και παρουσία στη πόλη, στην προσφορά και στον εθελοντισμό. «Είναι η πιο δυνατή μου ομάδα όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την Αυτοδιοίκηση. Πραγματικά θα επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά, αυτό που λέω από την αρχή, πως η Αυτοδιοίκηση δεν είναι ατομικό σπορ, αλλά ομαδικό. Και κερδίζουν οι ομάδες», υπογράμμισε ο κ. Καϊτεζίδης, ξεκαθαρίζοντας ότι θα συνεχίσει την πορεία του στον δήμο με τις ίδιες αρχές και αξίες.

Δείτε αναλυτικά τα ονόματα των υποψήφιων συμβούλων εδώ