vimaSPORT : Θύμα μεγάλης έκπληξης, της πρώτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έπεσε η Αργεντινή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ :

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ 

Παγκόσμιο Κύπελο 2022 ΚΑΤΑΡ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:  Λ.ΜΕΣΙ

Θύμα μίας μεγάλης έκπληξης, της πρώτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έπεσε η Αργεντινή η οποία ηττήθηκε 2-1 από τη μαχητική Σαουδική Αραβία και μάλιστα με ανατροπή

Ο Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Σαουδική Αραβία

Η Σαουδική Αραβία έκανε την πρώτη μεγάλη έκπληξη του Μουντιάλ. Οι πράσινοι αετοί επικράτησαν 2-1 της Αργεντινής για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Lusail Iconic Stadium και έβαλαν φωτιά στο γκρουπ.
*******************
Ο Γκιγέρμο Οτσόα είπε “όχι” σε πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο Βόιτσιεχ Σέσνι έκανε σωρεία επεμβάσεων και Μεξικό και Πολωνία έμειναν στο 0-0, δουλεύοντας για την… Αργεντινή στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ 2022.
Μεξικό και Πολωνία απέτυχαν να εκμεταλλευτούν το δώρο της Σαουδικής Αραβίας, αφού το 0-0 στην Ντόχα τους αφήνει μόνο ένα βαθμό πάνω από την Αργεντινή στη βαθμολογία του 3ου ομίλου στο Μουντιάλ 2022 έπειτα από την 1η αγωνιστική.
*******************
Δανία και Τυνησία πήραν από έναν βαθμό στην πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ 2022. Οι δύο ομάδες είδαν να τους ακυρώνεται από ένα γκολ για οφσάιντ, ενώ η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ είχε και δοκάρι με τον Κορνέλιους στο 70′.
Η Τυνήσια με ένα μαχητικό πρώτο μέρος και αντοχή στην πίεση της Δανίας στο δεύτερο μέρος κατάφερε να εξουδετερώσει την επιθετική γραμμή του Κάσπερ Χιούλμαντ και να πάρει βαθμό στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (0-0), το πρώτο του τουρνουά στο Κατάρ.
*******************

ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

Η Αυστραλία προηγήθηκε νωρίς όμως η Γαλλία έπαιξε ως πραγματική παγκόσμια πρωταθλήτρια και επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-1 στην πρεμιέρα της στον 4ο όμιλο, έχοντας ως πρωταγωνιστές για την ανατροπή  τους Ζιρού, Εμπαπέ και Ραμπιό.

Τα σημερινά αποτελέσματα :

Αργεντινή…..1     Σαουδική Αραβία …..2
Μεξικό ,,,..0     Πολωνία………0
Δανία…..0     Τυνησία……..0
Γαλλία… 4      Αυστραλία ,,,1