VIMA THESS : ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΚΑΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ή ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ? ( ΕΠΙΣΤΟΛΗ )

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ :

ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΚΑΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ή ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ?

“Μετά από υπόγειες διεργασίες και συμφωνίες της παράταξης του κ. Αναγνωστόπουλου, που ενδεχομένως να ‘’έχασε’’ και τον ύπνο του κάποια βράδια μπροστά στην ιδέα να διατηρήσει ισορροπίες στην δημοτική του ομάδα,  ‘’πέτυχε’’να κρατήσει τους ίδιους ‘’πετυχημένους’’ αντιδημάρχους για το υπόλοιπο της θητείας τους,μέχρι να αποχωρήσουν για το σπίτι τους όλοι μαζί και απαλλάξουν τον Δήμο από την “επιζήμια πολιτική  παρουσία τους”
Πλήρης δικαίωση λοιπόν των όσων ακούγονταν όλο αυτόν τον καιρό που λένε και ξαναλένε ότι αυτή η δημοτική ομάδα δυστυχώς υπολείπεται σε ικανότητες, αδυνατεί να δώσει αναπτυξιακή προοπτική, δεν εμπνέει ούτε δίνει όραμα στους πολίτες, οι οποίοι εν μέσω οικονομικής κρίσης ΔΕΝ έχουν σύμμαχο την δημοτική αρχή.
Μία δημοτική αρχή χωρίς τόλμη, σχεδιασμό και αγάπη για τον Δήμο Χαλκηδόνος αλλά με απολιτίκ  αντιλήψεις διοίκησης, που αφήνουν τον Δήμο στον ‘’αυτόματο πιλότο’’ και τους πολίτες στην τύχη τους.
Έψαχνε να βρει άλλους αντιδημάρχους ο ‘’άρχων των πολιτικών δακτυλιδιών’’ και δεν έβρισκε?
Και αναρωτιέται κανείς. Όταν μιλούσε προεκλογικά στους δημότες του Δήμου Χαλκηδόνος για πετυχημένους και ικανούς συνεργάτες εννοούσε μόνο τους επτά ‘’εκλεκτούς’’του για τις θέσεις?
Όταν έλεγε στο εκλογικό σώμα ότι όλοι οι υποψήφιοι του είναι διαλεγμένοι ‘’ένας προς ένα κι εγγυώνται το καλύτερο αύριο του Δήμου μας’’ πάλι εννοούσε μόνο τους επτά ‘’εκλεκτούς’’ του για τις θέσεις?
Ας πάρουν λοιπόν δυνατούς κουβάδες όλοι οι άλλοι ‘’συνεργάτες’’ του Δημάρχου να κουβαλάνε ‘’νερό στο μύλο’’ της παράταξης που ηγείται ο κ. Αναγνωστόπουλος αφού εδώ και 2  χρόνια είναι μόνο θεατής,την ώρα που άλλοι Δήμοι κάνουν ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ.
Ίσως ο κ. Δήμαρχος τελικά να φοβάται το νέο εκλογικό νόμο,οπότε από τώρα έδωσε το στίγμα του σε ποιους ελπίζει για να μπορέσει να μείνει ‘’πολιτικά ζωντανός’’. Πράγμα που – όλοι πλέον – αμφισβητούν ότι μπορεί να κάνει ο συγκεκριμένος άνθρωπος.
Ας ελπίζει όπου θέλει όμως.Εμείς για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι πλέον, ότι ακόμη κι αν άλλαξε ο εκλογικός νόμος, η αλαζονική, αντιδημοκρατική, κοινωνικά ανάλγητη και αδιαφανής διοίκηση του κ. Αναγνωστόπουλου θα μετατραπεί στις εκλογές του 2023 σε ‘’απόδραση με απόγνωση’’.”

ΕΝΑΣ ΤΕΩΣ  ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ