ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ : Kαλημέρα κύριε Δήμαρχε …

Μελισσοχώρι 20/09/2019
Aγαπητοί Συνδημότες.
Μετά την χτεσινή καταιγίδα η εμφάνιση στους δρόμους του Δήμου Ωραιοκάστρου είναι σε απαράδεκτη κατάσταση. Ειδική μέριμνα όμως, πρέπει να ληφθεί υπόψιν στο οδικό δίκτυο του Μελισσοχωρίου και μάλιστα άμεσα, διότι σε πολλά σημεία, μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.
Βλέπετε η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου, έστρωνε δρόμους με πίσσα καθ’υπόδειξιν του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και όχι με απόφαση δημοτικού συμβουλίου, οπότε ο απελπισμένος δημότης Μελισσοχωρίου του Δήμου Ωραιοκάστρου και αίτηση πρωτοκολλημένη να κατέθετε, πήγαινε στον κάλαθο των αχρήστων.
Βλέπετε ο πολίτης έχει μόνο υποχρεώσεις και πρέπει να πληρώνει μόνο δημοτικά τέλη. Το δικαίωμα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, διεκδικώντας βασικά έργα υποδομής που προάγουν την ανάπτυξη του πολιτισμού θα πρέπει σύμφωνα με την γνώμη κάποιων πολιτικών να την ξεχνά.
Το αναφέρω αυτό διότι είμαι κάτοικος Μελισσοχωρίου στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου που είναι η νότια Περιφερειακή του Δημοτικού Διαμερίσματος Μελισσοχωρίου του Δήμου Ωραιοκάστρου και ο συγκεκριμένος δρόμος είναι στην ίδια άθλια κατάσταση εδώ και 15 χρόνια. Το 2010 το τοπικό συμβούλιο του Μελισσοχωρίου αποφάσισε να στρώσει με πίσσα τον συγκεκριμένο δρόμο, βγήκε κονδύλιο περίπου 20000€ και τα χρήματα τα χρησιμοποίησε ο Δήμος προς άλλη κατεύθυνση.
Έκτοτε οι κάτοικοι της περιοχής έχουν καταθέσει άπειρα πρωτοκολλημένα αιτήματα για άμεση κατασκευή του δρόμου, λόγου της ιδιαιτερότητας του.Να σημειωθεί εδώ ότι ο συγκεκριμένος δρόμος έχει καινούργιο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης. Όμως <<Φωνή βοώντος εν τη ερήμω>>..!! Δέκα χρόνια τώρα ζούμε την απόλυτη ξεφτίλα. Ανίκανοι τοπικοί και δημοτικοί παράγοντες έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού τοπικές κοινωνίες σε σημείο να καταστρέφονται τα είδη υπάρχοντα έργα υποδομής με τις πρώτες βροχές του Φθινοπώρου. Μια απαράδεκτη κατάσταση που την βιώνουμε χρόνια τώρα.
Ας ελπίσουμε πως η νέα διοίκηση Τσακίρη θα αλλάξει τακτική και θα δει με περισσότερη σοβαρότητα τον απελπισμένο τόσο ηθικά όσο και κοινωνικά δημότη Μελισσοχωρίου του Δήμου Ωραιοκάστρου. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ο κάθε ένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

ΚΟΡΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΊΟΥ

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Αφήστε μια απάντηση