Δήμ. ΔΕΛΤΑ : Με  αναρτηση της στα  social media η κ. Βούλα Ελευθεριάδου αφήνη “αιχμές” στην διοίκηση και παραιτήθηκε απο Αντιδήμαρχος

Με  αναρτηση της στα  social media η πρωην -πλεον- αντιδήμαρχος ΔΕΛΤΑ κ. Βούλα Ελευθεριάδου κανει εναν απολογισμό  αφήνει “αιχμες” προς τον δήμαρχο  για  τις δράσεις της και κλεινοντας αναφερει :  “Τώρα πια ανοίγω νέους ορίζοντες …εννοείται πάντα δίπλα σας από καινούρια αφετηρία”

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μετά τον απολογισμό του δημάρχου στις 29/6/2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο Διαβατών (έχοντας στο πλευρό στελέχη της νέας του παράταξης που ενώ προεκλογικά τους χώριζε η άβυσσος τώρα τους ενώνει η γλύκα της εξουσίας…) αφού ανέφερε τα προβλήματα του Δήμου Δέλτα τα οποία γνωρίζουμε γιατί είναι ο τόπος γέννησης και μόνιμης κατοικίας μας (χωρίς να λυθούν) απέδωσε τιμές στους αντιδημάρχους.
Όταν όμως ήρθε η σειρά μου προσπέρασε ταχύτατα όλη την δουλειά που έκανα ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δέλτα,την άριστη συνεργασία μου με τον ΕΟΔΥ και τις ενέργειες μου ώστε να τοποθετηθούν δύο ολοκαίνουργια Kibo αξίας 12.400 ευρώ το ένα στο Κέντρο Υγείας Διαβατών και το άλλο στο Κέντρο Υγείας Χαλάστρας στον δύσκολο καιρό της Πανδημίας.
Επίσης παρέβλεψε όλες τις διανομές του
Κοινωνικού Παντοπωλείου και τον αγώνα συγκέντρωσης αγαθών για τους ωφελούμενους αφού ο δήμος δεν συνέβαλε ποτέ σ αυτό, όλες τις δράσεις μου εντός και εκτός του Δήμου,όλα τα Ιατρικά θέματα λέγοντας τελικά ότι ΟΛΑ τα έκανε η κοινωνική υπηρεσία.
Αυτό απο μέρους του είναι ψευτιά αχαριστία αδικία και κακία αφού όλοι γνωρίζουν την τεράστια κοινωνική μου προσφορά στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και γενικά όπου χρειάστηκε.
Η εμπάθεια στο πρόσωπο μου είναι εμφανής και το λιγότερο που μπορώ να πω είναι οτι ο δήμαρχος είναι εκτός τόπου και χρόνου με εσκεμμένα λάθος πληροφόρηση από την γνωστή κλίκα του …
Αποφάσισα λοιπόν να υποβάλω την παραίτηση μου από την Αντιδημαρχία Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Δέλτα.
Άλλωστε ποτέ δεν ταίριαζαν ούτε τα χνώτα ούτε τα ωράρια μας…
Σας ζητώ συγγνώμη για κάποιες υποχρεώσεις που δεν θα μπορέσω να πραγματοποιήσω αλλά υπόσχομαι την συμμετοχή μου στα κοινά με αμείωτη ένταση μετά τις εκλογές μ ένα καινούριο δυναμικό σχήμα όπως ταιριάζει στον χαρακτήρα μου.
Θέλω να υπενθυμίσω μετά την συνέντευξη μου στην Delta Press τον Σεπτέμβριο του 2022 για τον ισχυρό και αναβαθμισμένο ρόλο των γυναικών στην τοπική αυτοδιοίκηση τον εκβιασμό που δέχτηκα από τον δήμαρχο και όταν έντρομος με πίεσε να αντιγράψω ένα μικρό σημείωμα που του εξασφάλιζε λίγο χρόνο ακόμη…
Το εύκολο ήταν να φύγω..
Το ωραίο ήταν να μείνω και να συνεχίσω τον αγώνα για τους συμπολίτες μου όπως και έπραξα.
Οικονομικό κίνητρο δεν είχα ούτε έχω αφού η εργασία μου στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έχει ξεπεράσει τα όρια της συνταξιοδότησης μου εδώ και τρία χρόνια.
Ο μόνος λόγος ήταν και είναι η αγάπη μου για τον κόσμο…αυτό άλλωστε με διακρίνει όλα τα χρόνια της ζωής μου .
Να σημειώσω ακόμη ότι η δημοσιογράφος μας κατόπιν εντολής του δημάρχου (όπως η ίδια λέει) δεν ανακοίνωνε τις δράσεις μου.
Να σας ευχαριστήσω όλους για την στήριξη και την αγάπη σας!!!
Τώρα πια ανοίγω νέους ορίζοντες …εννοείται πάντα δίπλα σας από καινούρια αφετηρία.