ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ : «Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων ΛΑΕΚ 1-49»

Ξεκίνησαν, χθες Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019, τα επιδοτούμενα σεμινάρια που διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Αναβάθμιση», στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων ΛΑΕΚ 1-49» του ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα κατάρτισης ΛΑΕΚ δίνει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις – μέλη του συλλόγου, που απασχολούν από 1-49 άτομα, να επιμορφώσουν το προσωπικό τους, χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση. Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου κατάφερε με επιτυχία να διοργανώσει τα τελευταία 5 χρόνιαπάνω από 10 τμήματα με επιμορφωτικά σεμινάρια. Τους καταρτιζόμενους υποδέχθηκε, εκ μέρους του εμπορικού συλλόγου, η γενική γραμματέας κα Λαζαρίδου Βιολέτα.

Η κα Λαζαρίδου επισήμανε τη σπουδαιότητα που παρέχουν τα σεμινάρια στους εργαζόμενους, καθώς αποτελούν εργαλεία εκπαίδευσης τόσο για την επιχείρηση, που με την περαιτέρω γνώση των υπαλλήλων της παράγει καλύτερα αποτελέσματα, όσο και για τον εργαζόμενο που γίνεται ανταγωνιστικότερος σε μια ολοένα και πιο απαιτητική αγορά εργασίας.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 40 ώρες, και κάθε εκπαιδευόμενος, στο τέλος του προγράμματος, θα λάβει συνολικά 200€, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης.

 

 

 

 

Για το Δ.Σ.Ο πρόεδρος                         Η γενική γραμματέας
Βασίλης Ιακωβίδης                Λαζαρίδου Βιολέτα