ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ : Στο Αυτόφωρο ο 34χρονος που χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι τον 40χρονο έξω από πιτσαρία στο ΠΡΟΧΩΜΑ
Ποινική δίωξη για βαριά σωματική βλάβη ασκήθηκε στον 34χρονο που χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι έναν 40χρονο, έξω από πιτσαρία στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, αφού του έστησε καρτέρι με τον 61χρονο πεθερό του, μετά από καβγά που είχαν στο κατάστημα.
Ο 40χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ενώ ο πεθερός του αναζητείται από τις αρχές.
Ο παθών νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ ο καβγάς ανάμεσα στους δράστες και το θύμα φέρεται να ξεκίνησε με ασήμαντη αφορμή.
Όταν ο 40χρονος αποχώρησε από την πιτσαρία, οι δύο δράστες τού έστησαν καρτέρι, με τον 61χρονο να τον ακινητοποιεί, και όταν έπεσε στο έδαφος ο γαμπρός του τον χτύπησε τρεις φορές με το σφυρί στο κεφάλι.
-Από αστυνομικούς της ασφάλειας Χαλκηδόνας συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης.