Πυλαία: «Ήθελα μόνο να τη φοβερίσω…» λέει η νεαρή που μαχαίρωσε την 27χρονη

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, έχει μετανιώσει για την πράξη της και το μόνο που σκέφτεται είναι τα παιδιά της

«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Μόνο να την φοβερίσω γιατί θέλει να μου πάρει τον άνδρα και τα παιδιά». Αυτό δήλωσε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών η 25χρονη από την Αλβανία μαχαίρωσε μία 27χρονη ομοεθνή της στην Πυλαία.
Όπως η ίδια παραδέχθηκε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν, έχει μπλεχτεί σε ένα ερωτικό τρίγωνο με το θύμα και τον σύζυγό της.
Τα προβλήματα και η ένταση της κατάστασης αυτής οδήγησαν χθες σε έναν καβγά που είχε αιματηρή κατάληξη.
Σήμερα, η 25χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε σε ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της. Η παθούσα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο.

Τι ισχυρίζεται η κατηγορούμενη

Σε δηλώσεις του έξω από το δικαστικό μέγαρο ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Θανάσης Χατζάκος, είπε ότι η εντολέας του προέβη στην πράξη αυτή γιατί δεν ήθελε να χάσει εκτός από τον άνδρα της και τα παιδιά της.
Όπως ανέφερε ο ίδιος, η κατηγορούμενη ισχυρίζεται πως ο σύζυγός της και το θύμα ήθελαν να τη διώξουν από το σπίτι και να μεγαλώσουν τα παιδιά της, οκτώ και τεσσάρων ετών μαζί.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στις αρχές, υπήρξε καβγάς και το θύμα πήγε στο σπίτι της αδερφής της στην Πυλαία και η κατηγορούμενη την ακολούθησε. Εκεί, όπως λέει, την τραυμάτισε με τον σουγιά πάνω στον θυμό της γιατί δεν δέχθηκε να χάσει την οικογένειά της.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, έχει μετανιώσει για την πράξη της και το μόνο που σκέφτεται είναι τα παιδιά της.

Δείτε παρακάτω την άτυχη κοπέλα που τραυματίστηκε