ΛΑΓΚΑΔΑΣ : Μήνυμα του προέδρου της Κοινότητας Λαγκαδά Αστερίου Καραγιοβάννη για την καθαριότητα

Μήνυμα του προέδρου της Κοινότητας Λαγκαδά Αστερίου Καραγιοβάννη

για την καθαριότητα

Φίλες και φίλοι συνδημότες
Οι ημέρες είναι πολύ δύσκολες, περίεργες και περιοριστικές. Σίγουρα κανένας δεν πίστευε και δεν περίμενε κάτι παρόμοιο.
Παρ’ όλα αυτά η ζωή μας συνεχίζεται και όσο μπορούμε ας προσπαθήσουμε να είναι ποιοτική. Απευθύνω θερμή έκκληση και παράκληση να προσέχουμε όλοι αυτές τις μέρες το θέμα της καθαρότητας της πόλης μας και της αποκομιδής των σκουπιδιών.
Ας μη βγάλουμε ογκώδη και αδρανή υλικά, που δεν μας χρειάζονται, σε οποιοδήποτε μέρος και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και όπου μας βολεύει. Αν οι κάδοι είναι γεμάτοι θα κάνουμε λίγη υπομονή ως την επόμενη μέρα. Οι υπάλληλοι καθαριότητας δεν είναι υπηρέτες μας ούτε μπορούν να τρέχουν πίσω από τον καθένα μας για να μας εξυπηρετήσουν.
Μέχρι σήμερα, δόξα τω θεώ δεν αντιμετωπίσαμε κρούσματα του κορονοϊού, και ευχόμαστε να μην αντιμετωπίσουμε κανένα. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί το προσωπικό μας να μπει σε καραντίνα εξαιτίας της δικής μας απροσεξίας λόγω της αλόγιστης διαχείρισης των απορριμμάτων μας. Ας μη προκαλούμε την τύχη και τη ζωή κανενός γιατί θα μας βαραίνει η συνυπευθυνότητα.
Ελπίζοντας ότι θα ανταποκριθείτε στην παράκληση μας, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι, εξ ονόματος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Λαγκαδά, σε όλους σας και στον καθένα προσωπικά
ΚΑΛΟ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ
ΜΕ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΜΕ ΤΙΜΗ,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΟΒΑΝΝΗΣ