ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ : Ετοιμάζεται να σαλπάρει στα νερά του Θερμαϊκού ο νέος “Κωνσταντής”

Ο νέος “Κωνσταντής”, το καραβάκι που συνδέει το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και τον Λευκό Πύργο με τις ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών, ανοίγει πανιά και ετοιμάζεται να σαλπάρει στα νερά του Θερμαϊκού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία Karavakia Thessaloniki Waterbus, τα δρομολόγια του νέου Κωνσταντή αναμένεται να ξεκινήσουν την προσεχή Παρασκευή 28 Απριλίου.
Υπενθυμίζεται πως το καραβάκι που εκτελούσε μέχρι πέρυσι το αντίστοιχο δρομολόγιο και ονομαζόταν Κωνσταντής, κάηκε ολοσχερώς τον περασμένο Οκτώβριο.
Κατά την ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, τη φετινή σεζόν οι ώρες των δρομολογίων θα αλλάζουν εβδομαδιαίως.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
Σαλπάρει ξανά το Καραβάκι στο Θερμαϊκό, ο ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ, χωρητικότητας 140 θέσεων θα ανοίξει πανιά στις 28 Απριλίου.
Καλωσορίζουμε την άνοιξη του 2023 και με πλώρη τον “ΚΩΣΤΑΝΤΗ” σας περιμένουμε όλους να ζήσουμε μαζί στιγμές χαλάρωσης στα φιλόξενα νερά του Θερμαϊκού κόλπου.
Απώτερος σκοπός της εταιρίας μας είναι η άμεση, άνετη και άριστη εξυπηρέτησή σας. Ο φιλόξενος προορισμός του Δήμου Θερμαϊκού ενδείκνυται για μπάνιο στη θάλασσα αλλά και για να απολαύσετε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και όχι μόνο.
Υποσχόμαστε σε όλους εσάς που μας στηρίζετε τόσα χρόνια, πως για άλλη μία χρονιά θα είμαστε δίπλα σας με επαγγελματισμό και ακρίβεια στα δρομολόγιά μας (από και προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τον Λευκό Πύργο, την Περαία και τους Νέους Επιβάτες).
Η εταιρεία KARAVAKIA THESSALONIKI WATERBUS κάθεχρόνοαναβαθμίζει τις υπηρεσίες για να προσφέρει μεγάλη ευκολία και απόλαυση στο ταξίδι σας. Έτσι και φέτος θα υπάρχει το ηλεκτρονικό εισιτήριο που το κλείνετε από την επίσημησελίδα https://www.karavakia.gr  για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Εισιτήρια θα μπορείτε να προμηθευτείτε και πάνω στο καράβι.
Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε και μέσω facebook https://www.facebook.com/KaravakiaThessalonikiWaterBus/
Στο χώρο του καραβιού επιτρέπονται τα ποδήλατα από Δευτέρα ως Παρασκευή και τα κατοικίδια (με οδηγό), ενώ αξιοσημείωτο είναι πως υπάρχει ράμπα για την πρόσβαση παιδικού καροτσιού και ΑμεΑ.
Για οποιαδήποτε απορία – ερώτησή σας υπάρχει το 12ωρο τηλεφωνικό μας κέντρο εξυπηρέτησης.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Φέτος οι ώρες των δρομολογίων θα αλλάζουν εβδομαδιαίως. Παρακαλούμε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας για ενημέρωση εφόσον επιθυμείτε να ταξιδέψετε με το καράβι ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ της εταιρείας KARAVAKIA THESSALONIKI WATERBUS. Ώρες δρομολογίων: www.karavakia.gr