ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ : Εξιχνίασαν περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών

Συνολικά τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης. Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων αλλοδαπών.
Ξεχωρίζει η υπόθεση με νεαρό άνδρα ο οποίος έσπασε τα κεραμίδια από τη σκεπή ενός σπιτιού και κατάφερε να μπει στο εσωτερικό το, αφαιρώντας στη συνέχεια τηλεόραση και εργαλεία.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο επισταμένων ερευνών που διενεργήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών.
Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:
– 24χρονου αλλοδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τον Ιούλιο του 2019 διέρρηξε οικία στην περιοχή της Περαίας απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό και άλλα αντικείμενα.
– 24χρονου αλλοδαπού, ο οποίος το περασμένο έτος, διέρρηξε παράθυρο οικίας στην Επανομή και στη συνέχεια αφαίρεσε από το εσωτερικό μία τηλεόραση και άλλα αντικείμενα.
– 33χρονου αλλοδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Αύγουστο του 2019 στην περιοχή της Κερασιάς, εισήλθε σε οικία θραύοντας τα κεραμίδια της σκεπής και αφαίρεσε μία τηλεόραση και διάφορα εργαλεία.
– 31χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τον Αύγουστο του 2019 στην περιοχή της Περαίας, έθραυσε τζάμι αυτοκινήτου και αφαίρεσε από το εσωτερικό του διάφορα αντικείμενα.