Δ. Χαλκηδόνος: Από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου η “Αντριάδα 2023” στα Κουφάλια

Ιδιαίτερα πλούσιο είναι το φετινό πρόγραμμα της “Αντριάδα 2023” που διοργανώνει ο Δήμος Χαλκηδόνος σε συνεργασία με πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, χορωδίες και σχολές χορού της περιοχής το τετραήμερο 2-5 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία Κουφαλίων.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακή βραδιά με ζωντανή μουσική και τη συμμετοχή του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κουφαλίων “Αριστοτέλης”.
Το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί χορωδιακό φεστιβάλ με τη συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουφαλίων “Η Ένωση”, της Donne in tino και του Μπαλκονιού των Αστεριών.
Την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 20.30 θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις TAE KWON DO από τον Αθλητικό Σύλλογο “Μακεδονική Ασπίδα Κουφαλίων” και τον Αθλητικό Σύλλογο “Αξιός Κουφαλίων” ενώ θα παρουσιαστούν παιδικά χορευτικά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουφαλίων “Μακεδονία” αλλά και μοντέρνος χορός από τη σχολή χορού “DANCE VISION”.
Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 20.30 θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής από τον Αθλητικό Σύλλογο Κουφαλίων “ΕΝ ΧΟΡΩ”, επιδείξεις πάλης από τον Σύλλογο Ολυμπιακής Πάλης “Ήφαιστος”, θα παρουσιαστούν χορευτικά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουφαλίων “Μακεδονία” και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο “ΤΟ ΚΑΒΑΚΛΙ” ενώ θα ακολουθήσει θρακιώτικο γλέντι με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα “Καφαντάρδες”.