Δ.  Λαγκαδά : Ο Δήμαρχος Λαγκαδά , Ιωάννης Ταχματζίδης συγχαίρει θερμά τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

 
Ο Δήμαρχος Λαγκαδά , Ιωάννης Ταχματζίδης συγχαίρει θερμά τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων και εύχεται καλή σταδιοδρομία στην ακαδημαϊκή τους πορεία.
Μετά από σειρά κόπων, θυσιών και σκληρής προσπάθειας οι μαθητές μας ανταμείβονται, κερδίζοντας μια θέση στο Πανεπιστήμιο. Καλούνται, να μεταβούν από το στάδιο της σχολικής ζωής στο στάδιο του ακαδημαϊκού, πλέον , βίου, να εμπλουτίσουν την καλλιέργεια και τις γνώσεις τους και να διευρύνουν τους πνευματικούς ορίζοντες τους. Θέτοντας γερά θεμέλια για την καριέρα τους οι νέοι φοιτητές θα αποκτήσουν, κατά τη διάρκεια της πορείας τους στο Πανεπιστήμιο, τα απαραίτητα εκείνα εφόδια για να πάρουν αργότερα τη ζωή στα χέρια τους και να οικοδομήσουν το μέλλον τους.
Ας είναι, λοιπόν, η ακαδημαϊκή πορεία των παιδιών μας εξίσου πετυχημένη και ευοίωνη. Είθε να επιτύχουν ως φοιτητές, όπως πέτυχαν ως μαθητές και να κάνουν , με τη στήριξη όλων μας , τα όνειρα τους πραγματικότητα. Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς, στους δασκάλους και σε όλους όσους κοπίασαν για την επιτυχία στις Πανελλήνιες, και πρωτίστως στα παιδιά μας, που σήμερα απολαμβάνουν τους καρπούς της προσπάθειας τους.