Δήμ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : Πατέρας κλειδώθηκε με τα δίδυμα παιδιά του στο αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλες υγραερίου

Περιπολικό
Ένας πατέρας κλειδώθηκε με τα δύο παιδιά του στο αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια άνοιξε δύο φιάλες υγραερίου. Το περιστατικό σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης
Ένα απίστευτο αλλά και πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όταν ένας πατέρας κλειδώθηκε με τα δίδυμα ανήλικα παιδιά του στο αυτοκίνητο και φέρεται να άνοιξε φιάλες υγραερίου!
Συγκεκριμένα,οι αστυνομικοί δέχθηκαν στις 20:30 της Κυριακής (19/3) μια καταγγελία, από μία γυναίκα, ότι ο πρώην σύζυγός της, απόστρατος της Αεροπορίας και τα δίδυμα παιδιά της, περίπου τριών ετών ήταν κλειδωμένα σε όχημα στην περιοχή του Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης και ότι μυρίζει υγραέριο.
Αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο, έσπασαν το τζάμι και απεγκλώβισαν τα παιδιά και τον πατέρα από το όχημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρχε οσμή υγραερίου και τα παιδιά ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
Παράλληλα, κλήθηκαν ενισχύσεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ ενημερώθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία χωρίς να χρειαστεί να συνδράμει.Τα δίδυμα παιδιά διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο η ζωή τους ενώ ο πατέρας διακομίστηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο. Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν δύο φιάλες υγραερίου ενώ διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.