ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ : Σύλληψη άτομου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν καθημερινά στοχευμένους ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην μεταφορά παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.
Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (04-04-2022) στην ευρύτερη περιοχή της Γιαννιτσών, πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 25χρονο αλλοδαπό, ο οποίος σε σήματα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει και εν συνεχεία μαζί με άλλα δύο άτομα που επέβαιναν στο όχημα το εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή πεζή.
Άμεσα συνελήφθη ο 25χρονος οδηγός από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς καθώς όπως πρόκυψε μετέφερε παράτυπα δύο ομοεθνείς του, ενώ άπαντες στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, κατά περίπτωση, για προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια και οδήγηση οχήματος άνευ ικανότητας οδήγησης και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.