Ωραιόκαστρο : Πείτε τα κάλαντα με τον μεγαλύτερο ξύλινο Άγιο Βασίλη του κόσμου

Την όλη κατασκευή έχει επιμεληθεί για ακόμη μια φορά η εταιρεία “Art2Art” του Βασίλη Μιχαηλίδη

Εντυπωσιακή κοσμοσυρροή συγκεντρώνει κάθε μέρα ο μεγαλύτερος ξύλινος Άγιος Βασίλης του κόσμου που βρίσκεται στον τεχνοχώρο πολιτισμού «NOUVELLE» (6ο χλμ Ωραιοκάστρου-Θεσσαλονίκης), που με ύψος 9 μέτρων και μήκος 15 μέτρων καθηλώνει τους επισκέπτες με το μέγεθος του.
Μάλιστα αυτές τις ημέρες, παραμονές της γιορτής του, δίνει την ευκαιρία σε όλους όσους τον επισκέπτονται να τραγουδήσουν τα κάλαντα του, μαζί με την μουσική που συνοδεύει την παρουσία του.
Και όλα αυτά με δωρεάν είσοδο για όλα τα παιδιά αφού πρόκειται για μια προσφορά του τεχνοχώρου πολιτισμού «NOUVELLE» που βρίσκεται στο 6ο χλμ της οδού προς το Ωραιόκαστρο λόγω των εορταστικών ημερών.
Το εντυπωσιακό αυτό έργο είναι μία ακόμη κατασκευή που έρχεται να ενταχθεί στα τόσα πρωτότυπα και επίκαιρα της σειράς που προηγήθηκε με το «Πάρκο των Δεινοσαύρων», την μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη Φάτνη της Ευρώπης, την ανατομία του «Ανθρώπινου Σώματος» με μήκος 50 μέτρων και τόσων άλλων ιδιαίτερων κατασκευών που κυριολεκτικά αξίζουν να επισκεφτούν από μικρούς και μεγάλους.
Την όλη κατασκευή έχει επιμεληθεί για ακόμη μια φορα η εταιρεία “Art2Art” του Βασίλη Μιχαηλίδη που τόσες διακρίσεις έχει κερδίσει όχι μονο στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό.