Έκτακτο – Ωραιόκαστρο : Επί ποδός ο μηχανισμός του δήμου για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων

Επί ποδός, έπειτα από εντολή του δημάρχου , ετέθη ο μηχανισμός του δήμου Ωραιοκάστρου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων και της σφοδρής βροχόπτωσης που έπληξαν την περιοχή.
Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η ύπαρξη προβλημάτων στην οδό Θεσσαλονίκης, ειδικό όχημα του δήμου Ωραιοκάστρου έσπευσε στο σημείο, προχωρώντας στην απομάκρυνση των υδάτων. Λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα του κεντρικού δρόμου αποκαταστάθηκε πλήρως.
Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο δήμαρχος  μαζί με την αντιδήμαρχο Καθαριότητας  και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα Τεχνικών Έργων και Υποδομών
Αύριο το πρωί ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου πρόκειται να συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή στελεχών της τεχνικής υπηρεσίας και της πολιτικής προστασίας.
Παράλληλα, συνοδεία τεχνικού κλιμακίου, θα πραγματοποιήσει αυτοψία σε σημεία του δήμου όπου και στο παρελθόν σημειώθηκαν προβλήματα, ώστε να προχωρήσουν ταχύτατα διαδικασίες για τον καθαρισμό φρεατίων και την αντιπλημμυρική θωράκιση του δήμου.

Αφήστε μια απάντηση