ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ : Βρέθηκε…. νεκρή γυναίκα μέσα σε αυτοκίνητο στη Χαλκηδόνα

Νεκρή γυναίκα μέσα σε αυτοκίνητο στη Χαλκηδόνα, φόβοι για έγκλημα
Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα μέσα σε αυτοκίνητο στη Χαλκηδόνα, φόβοι για έγκλημα
Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή το πρωί μέσα σε αυτοκίνητο λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη στη θέση του συνοδηγού. Αποκλεισμένο το σημείο στη Χαλκηδόνα από αστυνομικούς…
Θρίλερ στη Χαλκηδόνα και τη Θεσσαλονίκη, με γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο. Το τραύμα που εντόπισαν αστυνομικοί στο κεφάλι της, τους οδηγεί στο συμπέρασμα πως έχουν να κάνουν με δολοφονία και εγκληματική ενέργεια. Στο σημείο που παραμένει από νωρίς το πρωί αποκλεισμένο, έχει κληθεί και ιατροδικαστής σε μια προσπάθεια να πέσει περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου της. Η γυναίκα βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, στη θέση του συνοδηγού
Πιο αναλυτικά, νεκρή, μέσα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, βρέθηκε γυναίκα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ταυτότητας. Εντοπίστηκε στις 8.10 το πρωί σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη, κοντά στα νεκροταφεία της περιοχής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έφερε τραύμα στο κεφάλι, ενώ ο θάνατός της φέρεται να αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.
Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.