Σχόλια & Παρασκήνια από… το ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

Ο πρώην δήμαρχος  Αστέριος Γαβότσης, –  πρώην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, –  είναι πιθανό αυτή τη φορά να μην είναι υποψήφιος, όμως βρίσκεται μέσα στα δημοτικά πράγματα και είναι πιθανό, εφόσον αποφασίσει να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, να στηρίξει κάποιον άλλο υποψήφιο, όχι όμως τον κ. Τσακίρη ο οποίος θα είναι ξανά υποψήφιος …
-Στη μάχη των δημοτικών εκλογών αναμένεται εκ νέου να μπει και ο κ. Ανέστης Πολυχρονίδης, ο οποίος στις εκλογές του 2019 ήταν τέταρτος με 16% και δημοσκοπήσεις τον βρίσκουν πιο ψηλά ακόμη. Ζητήματα όμως υπάρχουν με τη στελέχωση της παράταξής του, τα οποία αναμένεται να ξεπεραστούν μέσα στο καλοκαίρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες.
-Ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου αποτελεί επίσης ένα ερώτημα. Στις προηγούμενες εκλογές πήρε ποσοστό 15,13%, πλην όμως μεσολάβησαν πολλά και πλέον στελέχη της παράταξής του είναι ήδη στην πλευρά Τσακίρη, όπως για παράδειγμα ο νυν αντιδήμαρχος Πολεοδομίας. Πιθανότατα δεν θα κατεβεί στις επόμενες εκλογές, εκτός εάν έχει την ευκαιρία να στήσει ένα ψηφοδέλτιο με αξιώσεις εκλογής.
-Στην κεντροδεξιά του δήμου Ωραιοκάστρου άλλο ένα όνομα που παίζει ενεργό ρόλο είναι ο κ. Σωτήρης Μπάτος. Το όνομά του ακούγεται ως υποψήφιου δημάρχου στις εκλογές του 2023, πλην όμως τα σημερινά δεδομένα δείχνουν διαφορετική εξέλιξη. Ο κ. Μπάτος, κουβαλώντας και την παράδοση του πατέρα του, Νίκου, είναι από τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά πρόσωπα που παίζουν και θα συνεχίσουν να παίζουν ρόλο στο Ωραιόκαστρο
-Στην πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, η αντικατάσταση του κ. Γρηγόρη Εδιρνέλη από τον κ. Πασχάλη Χατζηευαγγέλου φαίνεται ότι θα είναι αυτή που θα σηματοδοτήσει και την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, αφού επικεφαλής της παράταξης θα είναι ο κ. Χατζηευαγγέλου.
-Αντιστοίχως σταθερός αναμένεται να είναι ως επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του ΚΚΕ ο κ. Άγγελος Θεμελής.
 Ο Ρεπόρτερ …  ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ