ΛΑΓΚΑΔΑΣvima : Αύριο οι ακοινώσεις Ταχματζίδη – Ποιος θα είναι ο μεταβατικός δήμαρχος στον Λαγκαδά ;

Ανακοινώσεις Ταχματζίδη – Ποιος θα είναι ο μεταβατικός δήμαρχος στον Λαγκαδά;
Για την προσεχή Πέμπτη 26 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί η συνάντηση της δημοτικής ομάδας του δημάρχου Λαγκαδά, όπου εκεί αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο ο Γιάννης Ταχματζίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του myportal.gr ο κ. Ταχματζίδης είπε το “ναι” στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Το προσεχές χρονικό διάστημα ο σημερινός δήμαρχος θα παραιτηθεί από τη θέση του προκειμένου να ριχτεί στη μάχη ως υποψήφιος βουλευτής.
Ήδη στο εσωτερικό της δημοτικής του ομάδας έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για το ποιος θα είναι ο μεταβατικός δήμαρχος έως το τέλος του 2023.
Ο σημερινός αντιδήμαρχος Οικονομικών Μπάμπης Αϊβαζίδης έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του όχι μόνο για τη θέση του μεταβατικού δημάρχου αλλά και για το να είναι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη.
Ενδιαφέρον για τη θέση του μεταβατικού δημάρχου έχουν εκδηλώσει και άλλα μέλη της διοίκησης Ταχματζίδη μεταξύ των οποίων και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ Έλσα Κοτσώνη, ωστόσο, όπως ακούγεται, η “υποψηφιότητα” Αϊβαζίδη συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.
Aλλωστε, ο σημερινός αντιδήμαρχος διετέλεσε μεταβατικός δήμαρχος και κατά το παρελθόν, όταν είχε παραιτηθεί από τη θέση του δημάρχου ο Γιάννης Καραγιάννης.

www.myportal.gr