ΛΑΓΚΑΔΑΣ : Τοπικό συμβούλιο Κρύας Βρύσης…κινήσεις για επανασύσταση του δήμου

Στην εκδηλωση που οργάνωσε το τοπικο συμβούλιο Κρύας Βρύσης με θέμα τις κινήσεις που έγιναν για την επανασύσταση του δήμου παραβρέθηκε αντιπροσωπεία από το Κίνημα τών Πολιτών Σοχου, Αρέθουσας & Περιχώρων με τον πρόεδρο Απόστολο Μισχόπουλο και τον αντιπροεδρο Κώστα Βαγενά( Kostas Vagenas).Στην τοποθέτηση του ο πρόεδρος της Κρύας Βρύσης ανέφερε «μετά από πολλές προσπάθειες και επαφές για το θέμα μας παρά την αρχική θετική διάθεση καταλάβαμε ότι μόνοι μας δεν θα μπορουσαμε να τα καταφέρουμε .
Τότε ένα τηλεφώνημα από τον Σοχο ,από τον καλό μας φίλο πλέον , Αποστολη Μισχοπουλο ο οποίος μας πρότεινε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας αλλαξε την στρατηγική μας και πλέον 6 περιοχές από όλοι την Ελλαδα συνεχιζουμε δυναμικα».Στην συνεχεια τον λόγο πήρε ο δημοτικός σύμβουλος Λυσανδος Αμιτζογλου( Lisandros Amitzoglou) που μεταξύ άλλων τόνισε « μερικές φορές το σύμπαν συνωμοτει θετικά έτσι και εμείς όταν νομιζαμε οτι η προσπαθεια μας έφτανε σε αδιέξοδο ήρθε το τηλεφώνημα από τον Σοχο , όπως είπε και ο πρόεδρος,από τον Αποστολη Μισχοπουλο και την ομάδα του Κινημα Σοχού Αρεθουσας για να αλλάξει την πορεία μας βάζοντας δίπλα μας δυνατούς συμμάχους.
Η συνέχεια είναι γνωστή με 6 πλέον περιοχές να έχουν καταθέσει από κοινού πρόταση στο υπουργείο και να συνεχίζουν από κοινού την προσπάθεια”.
Στην συνέχεια έγινε προβολή μηνυμάτων από εκπροσώπους των περιοχών Αραχωβα,Φιλιατρα,Ρόδο και Μακρυγιαλο.
Ο πρόεδρος του κινήματος στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε « ο αγώνας μας γίνεται για να δώσουμε ζωή και ελπίδα στα χωριά μας κόντρα σε λάθος πολιτικές των κυβερνήσεων .
Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε την επιτυχία του στόχου μας. Καλό αγώνα.