Η κουζίνα της γιαγιάς : Συνταγή για μπουκιές μαριναρισμένης φέτας -Πάναπλη, προκαλεί έκρηξη γεύσεων

Φέτα ένα τυρί, με ελληνική υπογραφή, που αγαπιέται σε όλο τον κόσμο. Και εδώ μια πανεύκολη συνταγή για πεντανόστιμες μπουκιές φέτας.

Υλικά συνταγής για μαριναρισμένη φέτα

400 γραμμάρια φέτα κομμένη σε κυβάκια.
Ελαιόλαδο.
Μείγμα βοτάνων της αρεσκείας σας. (Προτείνουμε: ρίγανη, δεντρολίβνο, μαντζουράνα, βασιλικό, λεβάντα)

Εκτέλεση συνταγής για μπουκιές μαριναρισμένας φέτας

-Βάζετε τη φέτα σε ένα καθαρό βάζο που να την χωράει άνετα, χωρίς να λιώσει.
-Προσθέτετε τα μυρωδικά.
-Γεμίζετε το βάζο με ελαιόλαδο, μέχρι να καλυφθεί η φέτα.
-Βάζουμε το βάζο στο ψυγείο και αφήνουμε τη φέτα μας να μαριναριστεί για τουλάχιστον 8 ώρες. Και μετά την απολαμβάνουμε!

Πώς θα απολαύσετε τις μαριναρισμένες μπουκιές φέτας

Η παραπάνω συνταγή με τις μπουκιές φέτας είναι μια συνταγή που αν τη δοκιμάσετε σίγουρα θα γίνει από τις αγαπημένες σας. Μπορείτε απλά να απολαύσετε τα κυβάκια φέτας σκέτα, να την βάλετε πάνω από μια ντοματοσαλάτα, να την πασπαλίσετε πάνω από ένα πιάτο ζυμαρικών, να την αλείψετε σε μια καψαλισμένη φέτα ψωμιού και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
                                                                                      Τιπ για συνταγή με μπουκιές φέτας

Το λάδι που θα περισσέψει μην το πετάξετε σε καμία περίπτωση. Βάλτε το στη σαλάτα σας, χρησιμοποείστε το σε μια σάλτσα ντομάτας και όπου αλλού βάλει ο νους σας.
Σε περίπτωση που το λάδι παγώσει στο ψυγείο, μην θεωρήσετε ότι η συνταγή σας απέτυχε. Απλά αφήστε το βάζο για 20 λεπτά εκτός ψυγείο και θα είναι έτοιμο προς απόλαυση.
Related Post
Η κουζίνα της γιαγιάς : Σορβάς – μία Ποντιακή σούπα στο πιάτο σας

Υπάρχουν κάποια φαγητά που πολλοί ξεχνάμε ή ακόμα χειρότερα δε μάθαμε ποτέ. Οι ρίζες μας, λοιπόν, είναι και θέμα φαγητού! Read more

Η Συνταγή τής Γιαγιάς : Συνταγή για γαριδομακαρονάδα -Εύκολη και κολασμένη

Γαριδομακαρονάδα. Και νηστίσιμο και πεντανόστιμο. Μια συνταγή για ένα από τα δημοφιλέστερα πιάτα. Υλικά γαριδομακαρονάδας 500 γρ. γαρίδες 1/2 κιλό Read more

Καθαρά Δευτέρα : Τα «νηστίσιμα» της αρχαίας Ελλάδας

Σουπιές με το μελάνι τους και ξύδι, σαλιγκάρια με πλιγούρι ή κριθάρι, καλαμαράκια και γενικότερα μαλάκια, χωρίς αίμα, κυριαρχούσαν στη Read more

Η κουζίνα της γιαγιάς : Κρουασάν γεμιστά με μήλο !

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΜΥΡΤΩ ΦΩΤΙΑΔΟΥ Η συνταγή για ένα γρήγορο πρωινό, μυρωδάτο και απολαυστικό. Θα είναι έτοιμο στο πιάτο σας σε Read more