Η κουζίνα της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ : Μπουγιουρντί στο τηγάνι / Εύκολο και λαχταριστό ορεκτικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΗ 

Κάνει κρύο και τι καλύτερο από μια λαχταριστή συνταγή; Ένα λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό είναι ό,τι πρέπει για να το απολαύσουμε. Το μπουργιουρντί με φέτα είναι ένα από τα μεζεδάκια που λατρεύουμε να απολαμβάνουμε όταν βγαίνουμε για φαγητό. Μπορούμε όμως να το φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα στο σπίτι με απλά και λίγα υλικά.
Υλικά συνταγής για μπουγιουρντί
3 κ.σ. ελαιόλαδο
200 γρ. τυρί φέτα
1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
1 κ.σ. κέτσαπ
3 κ.σ. ντομάτα χυμός ή 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. ρίγανη
Εκτέλεση συνταγής για μπουγιουρντί
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο την πιπεριά και μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε τη φέτα και τα άλλα υλικά.
Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το μείγμα μας κρεμώδες.
Σερβίρουμε ζεστό.

 

Απο : iefimerida.gr