ΕΠΙΚΑΙΡΑ : Τι βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία της γυναίκας στη Χαλκηδόνα ;

Δολοφονία γυναίκας στη Θεσσαλονίκη:

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές

Ήταν γνώριμη των αρχών,

καθώς είχε απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών.

 

Σε 50χρονη γυναίκα Ρομά ανήκει το πτώμα γυναίκας που βρέθηκε νωρίς το πρωί μέσα σε αυτοκίνητο και με τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι στην περιοχή της Χαλκηδόνας του νομού Θεσσαλονίκης.
Το λευκό όχημα εντοπίστηκε πίσω από το κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία της Χαλκηδόνας  και το όχημα εντόπισε υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας περίπου στις 7:45 το πρωί 
Όπως ανέφερε είδε το παρατημένο αυτοκίνητο και αμέσως κάλεσε την αστυνομία καθώς, όπως ο ίδιος σημειώνει, στο συγκεκριμένο σημείο αφήνονται κατά διαστήματα κλεμμένα οχήματα. Όπως εξηγεί, φοβήθηκε για αυτό και δεν πλησίασε περισσότερο και κάλεσε άμεσα την αστυνομία.

Την πυροβόλησαν στο κεφάλι

Η άτυχη γυναίκα, που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία είναι Ρομά ηλικίας περίπου 50 χρόνων, βρέθηκε νεκρή στη θέση του συνοδηγού. Η γυναίκα φέρει τραύμα στο κεφάλι, από κυνηγετικό όπλο, πιθανότατα καραμπίνα.
Οι πληροφορίες λένε πως ήταν γνώριμη των αρχών, καθώς είχε απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα είχε φυλακιστεί και αποφυλακιστεί.
Στο σημείο βρίσκεται η σήμανση με τις έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης να βρίσκονται πλήρη εξέλιξη…

 

error: Content is protected !!