Ελεύθερο ΒΗΜΑ : (αρθρο) Η άλλη ΑΠΟΨΗ …!

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ

ΤΗΣ : Tania Ilieva

Ριξατε δυο ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία ,καψατε χιλιάδες κόσμο,που υποφέρει μέχρι σήμερα, μόνο και μόνο για να δείξετε στην τότε Σοβιετική ένωση ότι έχετε πυρηνικά και πρέπει να το βουλώσει.

Στο Βιετνάμ καιγατε τον κόσμο με τις βόμβες ναπάλμ,τα δάση τις υποδομές ενος ολοκλήρου κράτους ,δεν αφήσατε τίποτα όρθιο,ρίχνατε τις βόμβες μέσα στις πόλεις και τα χωριά διαλύοντας τα πάντα.

Διαλύσατε την Γιουγκοσλαβια βομβαρδιζοντας το ίδιο το Βελιγράδι, ρίχνοντας βόμβες στα σπίτια , τα νοσοκομεία,χωρίς να υπολογίζετε τίποτα.

Δικάσατε τον Μιλόσεβιτς σαν εγκληματία στην Χάγη με δίκη παρωδία και τον σκοτώσατε, αφήνοντας τους ουτσεκαδες να βαφτίζουν το Κόσοβο (αλβανικό),επειδή έτσι γουστάρατε.

Βάλατε τους Τούρκους να εισβάλουν στην Κύπρο, ανεξάρτητο κράτος, και ακόμα 50 χρόνια τώρα, δεν βρίσκουμε ούτε τα κοκκαλα των αγνοουμένων βάζοντας εμάς να διαπραγματευομαστε μέχρι σήμερα, με τον σφαγέα μας δήθεν για να λυθεί το κυπριακό, ενώ μια χαρά σας βολεύει η κατάσταση.

Αφήνετε τους Τούρκους να αλωνίζουν το Αιγαίο, να αμφισβητούν,τα νησιά και μας λέτε “βρειτε τα μεταξύ σας” ενώ πουστ… ξέρετε καλά τι συμβαίνει,και ποιος απειλεί ποιον.

Διαλύσατε την Λιβύη ,μαζί με τους φίλους σας τους Ευρωπαίους επειδή δεν σας άρεσε ο Καντάφι ,και δεν σας έδινε το πετρέλαιο στην τιμή τζαμπα.

Κάνατε 6 ολόκληρα χρόνια εμφύλιο πόλεμο στην Συρια επειδή δεν γουστάρατε τον Ασσαντ, και σας πείραζε η ναυτική βάση την Ρώσων στην Συρία και ο Ασσαντ σας έβγαινε πολύ Ρωσόφιλος.

Εισβαλατε στο Ιράκ δήθεν για να βρείτε τα πυρηνικά ,και στο Αυγανισταν, για να βρείτε δήθεν τον πρώην φίλο σας Μπιλαντεν και διαλύσατε και τις δυο χώρες ,βομβαρδιζοντας ανεξέλεγκτα πόλεις και χωριά διαλύοντας τα πάντα ,στέλνοντας στην Βαγδάτη πυραύλους Κρουζ από τα κολοπλοια σας που έσκαγαν μέσα στα καταφύγια ,σκοτώνοντας γυναίκες και παιδιά.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνη την νύχτα.

Εσείς μιλάτε για δημοκρατία ρε πούσ … ?

Εσείς που φτιάξατε το τελειότερο κέντρο σωματικών και ψυχικών βασανιστηριων στο Γκουανταναμο.?

Εσείς που κρεμάσατε τον Χουσειν χωρίς δίκη που ελάχιστα χρόνια πριν ήταν ο καλύτερος φίλος και σύμμαχος σας ?

Εσεις που με τους πολέμους και τις πολιτικές σας δημιουργησατε τον ISIS και τους Ταλιμπαν.

Εσείς που ανατρέψατε με το πιο αιματηρό πραξικόπημα τον Σαλβαδόρ Αλιέντε στην Χιλή, έναν ψηφισμένο δημοκρατικό πρόεδρο, σκοτώνοντας τον μέσα στο προεδρικό μέγαρο,και εγκαθιστοντας την πιο στυγνή δικτατορία του Πινοσετ.

Εσείς που όταν έπεσε το τοίχος του Βερολίνου, υποσχεθήκατε στην Ρωσία ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί ούτε μια ίντσα και το φτάσατε μέχρι μέσα στα σκέλια της Ρωσίας , παρά τις υποσχέσεις και τις συμφωνίες σας.

Εσείς μιλάτε για Δημοκρατία , ειρήνη ,και εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας ρε “ψεύτες” “αληταράδες” “δολοφόνοι των λαών” ?

Γεμίσατε όλη την Ευρώπη πυραύλους Περσινκ και κρουζ περικυκλωνοντας την Ρωσία η οποία δεν σας πείραζε.

Δεν τηρήσατε ούτε έναν όρο από την συμφωνία του Μινσκ, ενώ αντίθετα η Ρωσία τους τήρησε όλους.

Μια ζωή πούσ… και υποκριτές.

Ακόμα και τον Χίτλερ ,οι δικές σας πολυεθνικές τον χρηματοδοτησαν και τον έκαναν θηρίο.

Μονο η Ουκρανία λοιπόν σας έλειπε από το παζλ ,για να ολοκληρωθεί η θηλιά του ΝΑΤΟ γύρω από την Ρωσία να την πνιξη.

Από το 2009 σας προειδοποιεί ο Πουτιν ότι η Ουκρανία είναι κόκκινη γραμμή.

Το 2014 με το πραξικόπημα που εσείς υποδαυλίσατε,Ριξατε τον Γιανουκοβιτς ,εκλεγμένο πρόεδρο, χρησημοποιωντας τα ναζιστικά και φασιστικά τάγματα σφάζοντας τον κόσμο,και εγκαταστησατε κυβέρνηση μαριονέτα που είχε σκοπό να προετοιμάσει την χώρα για την είσοδο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ ενώ ξέρατε ότι είναι κόκκινη γραμμή για την Ρωσία.

Εσείς μιλάτε για δημοκρατία και εισβολές σε ανεξάρτητα κράτη ρε “αλήτες”  ?

Η σημερινή Ρωσία, αν ήθελε, μέσα σε μισή μέρα,έκανε ολόκληρη την Ουκρανία ,χλοοτάπητα. Όμως δεν το κάνει.

Δεν θέλει να σκοτώσει,απλό κόσμο. Οι Ουκρανοί με τους Ρώσους είναι αδελφοί λαοί. Και αυτό είναι τελικά το τραγικό.

Μέχρι και σήμερα, δεν λέτε την αλήθεια , “ψεύτες ελεεινοί.”

Εκμεταλευεστε τον πόνο του Ουκρανικού, αλλά και του Ρώσικου λαού και παραπλανάτε τον κόσμο.

Ναι. Η Ρωσία έχει δίκιο.

Αυτη είναι η αλήθεια…

Από το : Facebook