Δ. Λαγκαδά : Ο Γενικός Γραμματέας ΕΕΚ του υπουργείου Παιδείας επισκέφτηκε τη Δήμαρχο Λαγκαδά και συμμετείχε σε συνάντηση-ενημέρωση στη ΣΑΕΚ Λαγκαδά

Ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του υπουργείου Παιδείας, κ. Γεώργιος Βούτσινος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Χρήστος Ρουμπίδης και ο Προϊστάμενος Τμήματος Ε’ Εκπαιδευτικών Θεμάτων, κ. Μάκης Δανδίκας, επισκέφτηκαν τη Δήμαρχο Λαγκαδά, κα. Νίκη Ανδρεάδου.
☑Ο κ. Βούτσινος ενημέρωσε τη Δήμαρχο Λαγκαδά σχετικά με την εφαρμογή της νομοθεσίας που αφορά στο Εθνικό Σύστημα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης και την αναμόρφωσή του.
Συζητήθηκαν, επίσης, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Λαγκαδά και το ΕΠΑΛ Λαγκαδά και αναζητήθηκαν λύσεις οι οποίες θα είναι όσο το δυνατόν πιο άμεσες και πιο αποτελεσματικές.
👉Νωρίτερα, ο κ. Βούτσινος συμμετείχε σε συνάντηση-ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στη Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά με την παρουσία του διευθυντή της ΣΑΕΚ, κ. Βλάχου Νικόλαου, του διευθυντή του ΕΠΑΛ, κ. Χατζόπουλου Δημήτρη, του υποδιευθυντή της Σ.Α.Ε.Κ., κ. Μπραζιώτη Δημήτρη, της υποδιευθύντριας της Σ.Α.Ε.Κ., κας. Θεοδωρίδου Ελένης, του υποδιευθυντή του ΕΠΑΛ, κ. Παπαδόπουλου και του υποδιευθυντή του Ε.Κ., κ. Ρασιδάκη.