Δήμ. ΛΑΓΚΑΔΑ : Αποχώρησε από τον δημαρχιακό θώκο του Λαγκαδά ο Ιωάννης Ταχματζίδης

Με μια συγκινητική ομιλία προς τους αντιδημάρχους, τα μέλη της διοικούσας παράταξης και τους επικεφαλής των Υπηρεσιών του Δήμου, ο Ιωάννης Ταχματζίδης ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρησή του από το αξίωμα του Δημάρχου Λαγκαδά.
📍Όπως τόνισε ο κ. Ταχματζίδης, «τα αισθήματα από αυτή την απόφασή μου είναι ανάμικτα. Όλοι μαζί δώσαμε έναν αγώνα για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Πιστεύω ότι όσα πράξαμε βάζουν ένα λιθαράκι ώστε να αλλάξει ο Δήμος Λαγκαδά προς το καλύτερο. Ασκήσαμε διοίκηση κάτω από πολύ δύσκολες, πρωτόγνωρες θα έλεγα συνθήκες, χωρίς όμως να πούμε μεγάλα λόγια. Εργαστήκαμε με σεμνότητα και ήθος, πετυχαίνοντας τους στόχους που θέσαμε εξαρχής. Παραδίδω έναν Δήμο οικονομικά υγιή, με δρομολογημένα έργα και θετικές προοπτικές».
📍Ο Ιωάννης Ταχματζίδης ευχήθηκε καλή δύναμη και κουράγιο στα μέλη της διοίκησης που θα συνεχίσουν το έργο τους, ενώ επισήμανε ότι είναι σημαντικό να υπάρχει συνέχεια στον Δήμο Λαγκαδά, ανεξάρτητα από το ποια παράταξη θα αναλάβει τη διοίκηση στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
📍Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία μεταβατικός Δήμαρχος Λαγκαδά αναλαμβάνει ο Μιχάλης Τζανής δηλαδή ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της Διοικούσας Παράταξης στις δημοτικές εκλογές του 2019 που έλαβε την υψηλότερη σταυροδοσία, ενώ πρόκειται να πραγματοποιηθεί ψηφοφορία τις επόμενες ημέρες μεταξύ των μελών της Διοικούσας Παράταξης ώστε να αναδειχθεί ο επόμενος Δήμαρχος Λαγκαδά.