Δήμος Χαλκηδόνος : Συνάντηση Δημάρχου με προέδρους Κοινοτήτων σήμερα στην Χαλκηδόνα

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Με το δεξί ξεκινάει η νέα διοίκηση του δήμου και  πρώτο βήμα, η σημερινή συνάντηση όλων των προέδρων των κοινοτήτων που εξελέγησαν με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους Χαλκηδόνος το απόγευμα στις 7 μ.μ. στην Χαλκηδόνα

Μεταξύ άλλων η «ατζέντα» θα περιλαμβάνει την  νέα τετραετία, με ιδιαίτερη βαρύτητα στα χωριά συνεργασία, αποκέντρωση, εργατικότητα και υπομονή. Σε αυτό το τετράπτυχο θα είναι –σύμφωνα με πληροφορίες του υπογράφοντα – η  εισήγηση του Δημάρχου Χαλκηδόνος στους προέδρους των κοινοτήτων ενώ θα , συνοψίζεται η πολιτική του Δήμου για την επόμενη τετραετία.

Όπως μας είπε Αντιδήμαρχος που θα είναι παρόν σήμερα στην συνάντηση  : «θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στα χωριά, στα έργα, σε παρεμβάσεις, διορθωτικές κινήσεις, αναπλάσεις, αποκαταστάσεις, πρόσθετα έργα ουσίας και συμβολής στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας, αθλητικά έργα, έργα στα κοιμητήρια, στις εκκλησίες, παιδικές χαρές…»

Τέλος στην συζήτηση, επίσης, θα τεθούν από την νέα γενική γραμματέα του Δήμου, ζητήματα σε σχέση με βασικούς άξονες που διευκολύνουν διαδικαστικά θέματα.

Αφήστε μια απάντηση