Δήμος ΔΕΛΤΑ : Η διοίκηση του Δήμου πρέπει να προχωρήσει άμεσα απολυμάνσεις σε όλα τα δημοτικά κτήρια
Η διοίκηση του Δήμου πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε ένα πλάνο-σχέδιο απολυμάνσεων σε όλα τα δημοτικά κτήρια. Το 5ο κρούσμα του κωρονοϊού είναι γεγονός και μάλιστα έχει εντοπιστεί στη Θεσσαλονίκη….
Στα σχολεία μας τα παιδιά έχουν ήδη εκτεθεί σε μεγάλο κίνδυνο….ως πότε θα ρισκάρουμε; Έως ότου επιβεβαιωθεί και ένα κρούσμα στο Δήμο Δέλτα ίσως;
Ας προχωρήσει επιτέλους η διοίκηση του Δήμου σε μια σύσκεψη με φορείς και επιστημονικό προσωπικό ώστε να σχεδιάσουμε ένα πλάνο-σχέδιο απολυμάνσεων σε όλα τα κτήρια της αρμοδιότητας του. Η παράταξη ο Δήμος μας είναι παρούσα να προσφέρει εθελοντικά από όποιο μετερίζι της ζητηθεί Ο πανικός είναι κακός συμβούλους όμως η αναλγησία χείριστος!
Όπως και σε προηγούμενη ανακοίνωση μας έτσι και τώρα επιμένουμε στην προληπτική απολύμανση των σχολείων μας και όλων των δημοτικών κτιρίων.
Ο δήμος Δέλτα ανακοίνωσε ότι ξεκινά απολύμανση σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου, προληπτικά για την προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών.
Για αυτό και τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 3 Μαρτίου προκειμένου να ολοκληρωθεί η απολύμανση.
Ζητήσαμε το αυτονόητο εκφράζοντας την πλειοψηφία των γονέων και των δημοτών. Όπως ζητούμε να γίνει απολύμανση και στα υπόλοιπα δημοτικά κτήρια.
Στις δύσκολες συγκυρίες είμαστε όλοι μαζί για το καλό του δήμου μας.