Δήμος ΔΕΛΤΑ – Γ. Μπισμπινά : “Ακατέργαστο διαμάντι ο Δήμος Δέλτα…”

Το λογότυπο του συνδυασμού «’Οραμα και Δημιουργία» παρουσίασε η υποψήφια δήμαρχος για τον Δήμο Δέλτα

Το λογότυπο του συνδυασμού της «’Οραμα και Δημιουργία» παρουσίασε η Γερακίνα Μπισμπινά, υποψήφια δήμαρχος για τον δήμο Δέλτα.
Η πρώην αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, που κατεβαίνει στον Δήμο Δέλτα για να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών τον ερχόμενο Οκτώβριο, μέσα από ένα βίντεο παρουσίασε τις πρώτες σκέψεις της για τον τόπο.
«Δήμος Δέλτα. Ένας τόπος ευλογημένος. Ακατέργαστο διαμάντι όπως έχει χαρακτηριστεί, όχι άδικα, γιατί και ακατέργαστο είναι, και διαμάντι είναι ο τόπος μας, το σπίτι μας. Με προοπτικές μεγάλες, με παρελθόν, παρόν και ένα μέλλον το οποίο ανήκει σε όλους, κυρίως όμως στους νέους ανθρώπους, σε αυτούς που οφείλουμε να παραδώσουμε κάτι καλύτερο από αυτό που παραλάβαμε. Έχουμε την τύχη να ζούμε στο δήμο Δέλτα και υποχρέωση μας είναι να κάνουμε κάτι για αυτόν τον τόπο, ο καθένας μας από την πλευρά του, ο καθένας μας με τις δικές του δυνάμεις άλλα και όλοι μαζί για το κοινό καλό, όλοι μαζί για τον τόπο μας, για να φτάσει εκεί που θέλουμε, εκεί που του αξίζει. Για να είμαστε περήφανοι για αυτόν τον τόπο, για το δήμο μας, για τα επιτεύγματα μας, περήφανοι για τον δήμο μας. Είμαι η Γερακίνα Μπισμπινά και έχω το όραμα να δημιουργήσουμε ΜΑΖΙ το Δήμο Δέλτα που θέλουμε», αναφέρει στο σχετικό βίντεο.