Δήμος Δέλτα : Σε 500 οικογένειες τρόφιμα …

Δήμος Δέλτα: Σε 500 οικογένειες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μοίρασε ο δήμος Δέλτα μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε όλες τις  κοινότητες, ενόψει Χριστουγέννων.
Περισσότερες από 500 οικογένειες που έχουν ανάγκη βοήθειας προμηθεύτηκαν   με τρόφιμα μακράς διαρκείας,σφολιάτες , νωπά κρέατα και είδη πρώτης ανάγκης.
Τα προϊόντα μοιράστηκαν στους δικαιούχους σε όλες  τις κοινότητες με αυτοκίνητα του δήμου την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου.
Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής προμηθεύτηκε τα προϊόντα κάνοντας χρήση της επιταγής των  10.000 ευρώ που δώρισαν  τα ΕΛΠΕ στο δήμο Δέλτα καθώς και  όλες τις δωρεές σε χρήματα και προϊόντα που προήλθαν από επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο δήμο και συμβάλλουν στο κοινωνικό  έργο του δήμου.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι  έχουμε καταφέρει να μοιράσουμε τρόφιμα, και είδη πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη χάρη στην γενναιόδωρη προσφορά των χορηγών που στάθηκαν αρωγοί στο κοινωνικό έργο του δήμου Δέλτα. Oδήμαρχος και  σύσσωμη η δημοτική αρχή έχουμε τεράστιο  ενδιαφέρον για τις ευπαθείς ομάδες και στεκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων ,μας με όποιον τρόπο μπορούμε», τόνισε η Βούλα Ελευθεριάδου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής,
Χορηγοί: ΕΛΠΕ, Χρωμοδομή, Ιωνική Σφολιάτα,Μπάρμπα ΣτάθηςFamilyfood,Πίνδος,Μύλοι Λούλη,Agrino, MakiosLogistics , Alfa, ΓιαννίτσηςGroupAE, Select . KalasGroup,Οριζόμυλοι Αξιού, Μιχάλης Σφυρούδης, Chromodomi.