ΓΕΦΥΡΑ : Μορφωτικός Γυμναστικός Σύλλογος Γέφυρας  / Ενημέρωση

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ Ανδρών εχθές το απόγευμα με την ομάδα μας
να τερματίζει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα δείχνοντας μια άκρως ανταγωνιστική εικόνα όλη την σεζόν και θα αγωνιστεί στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος στα play offs .
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Γυμναστικού Συλλόγου Γέφυρας θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές το προπονητικό επιτελείο τους γυμναστές φυσιοθεραπευτές και Γιατρό του συλλόγου που με πολλή υπομονή κούραση και προσπάθεια έφεραν την ομάδα σε πλεονεκτική θέση ενόψει τις δεύτερης φάσης των play offs για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολους τους χορηγούς για την πολύτιμη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια με αποτέλεσμα η ομάδα μας η περιοχή μας και ο δήμος μας να είναι πλέον γνωστοί σε ολόκληρη την ΕΛΛΑΔΑ.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους που με την παρουσία τους και το ζεστό τους χειροκρότημα μας έδωσαν δύναμη και ώθηση στις δύσκολες αγωνιστικές στιγμές.
Σας περιμένουμε όλους, αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι των play offs, την επόμενη Τετάρτη 05/04/2023 στις 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο Γέφυρας, απέναντι με την ομάδα του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ να μας στηρίξετε να χειροκροτήσετε και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για ακόμη περισσότερες επιτυχίες.
Το ΔΣ του ΜΓΣ ΓΕΦΥΡΑΣ