Αστυνομικά : Χειροπέδες σε δύο άτομα – Από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης και Αγίου Αθανασίου

Χειροπέδες σε δύο άτομα που ενέχονται σε υποθέσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών πέρασαν χθες στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα:
•Χθες το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 22χρονο Σύριο, ο οποίος αποβίβασε σε περιοχή του Δήμου Βόλβης επτά ομοεθνείς του τους οποίους μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι παράτυποι μετανάστες εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό για τη μεταφορά τους.
•Χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν στην περιοχή των Κ.Τ.Ε.Λ. Μακεδονία, 24χρονο Ιρακινό, ο οποίος μετέφερε παράνομα πέντε Ιρανούς. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι παράτυποι μετανάστες θα μεταφέρονταν σε περιοχή της Ημαθίας.
Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης και Αγίου Αθανασίου αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αφήστε μια απάντηση