ΑΠΕΡΓΙΑ : Τι ισχύει με τα κλειστά σχολεία αύριο μετά την απεργία που ανακοίνωσαν οι δάσκαλοι     

Συμμετοχή στην αυριανή απεργία έχει εξαγγείλει η ΔΟΕ και σήμερα οι γονείς των μαθητών θα γνωρίζουν ποιοι δάσκαλοι θα απεργήσουν και εάν θα υπάρξουν κλειστά σχολεία αύριο.
Στα Δημοτικά οι γονείς αναμένεται να ενημερωθούν εντός της ημέρας, μέχρι το βράδυ, για το αν ο δάσκαλος ή η δασκάλα θα συμμετέχει στην αυριανή απεργία, επομένως και τα παιδιά δεν θα πάνε στο σχολείο.
Η ΔΟΕ χαιρετίζει «τις μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων και της νεολαίας που απαιτούν να μην υπάρχει καμία ανοχή και καμία συγκάλυψη για το έγκλημα στα Τέμπη. Καταδικάζουμε την καταστολή και την απόπειρα φίμωσης της κοινωνίας. Ο λαός δεν μπορεί να γίνει ξανά μάρτυρας σε ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα, Ο “εκσυγχρονισμένος” και “απελευθερωμένος” σιδηρόδρομος όλων των κυβερνήσεων τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν συρμοί θανάτου.»
«Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής και του αγώνα» αναφέρεται, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση. Και προσθέτει:
«Δεν θα περιμένουμε, άπραγοι, το επόμενο τραγικό δυστύχημα. Τώρα είναι η ώρα να φωνάξουμε ακόμα πιο δυνατά: Καμία συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη».