Ολοκληρώθηκε και η 1η λαϊκή αγορά από την ομάδα των πωλητών του λαχανόκηπού μας στα πλαίσια του εργαστηρίου δεξιοτήτων “ο λαχανόκηπός μας”. Οι καλλιεργητές, έκοψαν και έπλυναν τα λαχανικά, τα τοποθέτησαν σε τελάρα και τα παρέδωσαν στους πωλητές για να τα πουλήσουν. Η μικρή μας λαϊκή αγορά είχε: μαρούλια, σαλάτες, lollo rosso, αντίδια και ρόκα.
Το αξιοσημείωτο είναι πως οι παγωνιές δεν πείραξαν τις καλλιέργειες αφού τα θερμοκήπια του λαχανόκηπου λειτούργησαν μια χαρά. Η επόμενη λαϊκή αγορά θα έχει: Κόκκινο λάχανο, κλασικό λάχανο, μπρόκολο και παντζάρια.
Ο λαχανόκηπός του σχολείου μας θα παράγει συνεχώς λαχανικά και ετοιμάζεται να ξεκινήσει με τις ανοιξιάτικες καλλιέργειες (ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες κλπ.) Συγχαρητήρια στους μαθητές της ΣΤ’ τάξης οι οποίοι δούλεψαν με μεράκι και κέφι και κατάφεραν να λειτουργήσουν με επιτυχία τον σχολικό λαχανόκηπο.













