Δήμ. Χαλκηδόνος : Επιστολή – “Γιατί κύριε Αναγνωστόπουλε πληρώνετε δεύτερη φορά για το ίδιο αντικείμενο ” ?

ΕΤΣΙ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ  ΤΑ  ΧΡΗΜΑΤΑ  ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ…!!!
Το ζήσαμε κι αυτό με τη διοίκηση Αναγνωστόπουλου. Διαβάστε και δείτε τι έκαναν στην περιβόητη υπόθεση με τις κερκίδες.
  1. Πήραν απόφαση στις 18/8/2021 να δώσουν 18.000 € ( + ότι επιπλέον προκύψει ) στην ΑΝΕΘ για να τους ετοιμάσουν Μελέτες για την νομιμοποίηση των κερκίδων, τις οποίες αρνείται να ετοιμάσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Και ω του θαύματος η ΑΝΕΘ είχε συνεδριάσει 20 μέρες πριν, στις 29/7/2021 και είχε κάνει δεκτό το μελλοντικό αίτημα του κ. Αναγνωστόπουλου. !!!
  2. Ναι καλά διαβάσατε. Είκοσι μέρες πριν εκείνος εκδώσει απόφαση για να ζητήσει τις Μελέτες, η  ΑΝΕΘ το ήξερε και πήρε θετική απόφαση, ενώ ακόμη δεν γνωρίζαμε αν θα υποβαλλόταν αίτημα από το Δήμο.!!
  3. Η διοίκηση Αναγνωστόπουλου μας απέκρυψε για τις συγκεκριμένες Μελέτες ότι ενώ ήταν υπογεγραμμένη υποχρέωση της αναδόχου εταιρίας να τις παραδώσει στο Δήμο μας, αυτή δεν το έπραξε. Και αντί ο νυν δήμαρχος να απαιτήσει να παραλάβει τις Μελέτες αυτές, εκείνος όχι μόνο δεν το ζήτησε, αλλά αποπλήρωσε κιόλας στην εταιρία την τελευταία δόση (περίπου 70.000 €). Κι έρχεται τώρα και δίνει 18.000 + , στην ΑΝΕΘ όπου Γραμματέας είναι ο συνδήμαρχος κ. Βαϊνάς, για να πάρει από εκεί τις Μελέτες. Αυτές που έπρεπε να έχει πάρει ήδη.
Εμείς οι αφελείς παρατηρητές ρωτάμε :
  • Γιατί κύριε Αναγνωστόπουλε πληρώνετε δεύτερη φορά για το ίδιο αντικείμενο ?
  • Ποιον εξυπηρετεί αυτή η απόφαση για πληρωμή 18.000 € ? Το Δήμο μας που πληρώνει για δεύτερη φορά ?
  • Γιατί κ. Αναγνωστόπουλε δώσατε εντολή να αποπληρωθεί πριν 2-3 μήνες το τελευταίο ένταλμα στην ανάδοχο εταιρία ενώ αυτή δεν είχε παραδώσει τις Μελέτες τις οποίες είχε υποχρέωση να υποβάλλει ?
  • Πως είναι δυνατόν να υποβάλλετε αίτημα στην ΑΝΕΘ και αυτή να το έχει εγκρίνει 20 μέρες πριν την υποβολή του?
Εμείς θα ρωτάμε κι ας μην παίρνουμε απαντήσεις. Γιατί και η σιωπή τους κρίνεται.
ΥΓ 1 Παραθέτω και το σχετικό βίντεο από την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ.
ΥΓ 2 Περιμένω ακόμα να ακούσω τη δημόσια τοποθέτηση των κ.κ. Τσουκνιδά και Παπαμιχαήλ οι οποίοι είχαν χειριστεί την συγκεκριμένη υπόθεση το 2018, ως δήμαρχος και αρμόδιος αντιδήμαρχος αντίστοιχα.

Ευσταθιάδης Λουκάς,  Δημοτικός Σύμβουλος

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ :