Απ’ όλα έχει ο ΜΠΑΧΤΣΕΣ ! : Μια πολιτική ματιά με… όσα συμβαίνουν στο Δήμο Χαλκηδόνος !

Κλείνει 200 μέρες η νέα Δημοτική  Διοίκηση στο Δήμο Χαλκηδόνος. Τα πρώτα συμπεράσματα έχουν βγει ήδη. Ας προσπαθήσουμε να επισημάνουμε κάποια από αυτά, ξεκινώντας σήμερα από το Δήμαρχο και την Παράταξή του.
Ο νέος Δήμαρχος !!!  Καλό παιδί αλλά… Δεν έχει πείσει.
Του καταλογίζεται απειρία και ΄΄πολιτική ατονία΄΄. Ότι ήταν για πολλά χρόνια μακριά από τα δημοτικά δρώμενα. Ότι αργεί υπερβολικά στις αντιδράσεις του, στη λύση ζητημάτων και ότι δεν πηγαίνει να διεκδικήσει για το Δήμο στα κέντρα αποφάσεων. Ακόμη και στην καθημερινή αργοπορημένη προσέλευσή του στο Δημαρχείο αναφέρονται πολλοί.
Σίγουρα δεν έδειξε ότι το καλύτερο για ένα δυναμικό ξεκίνημα.
Η Δημοτική του ομάδα!!! Δώδεκα στους τριάντα τρεις. Βλέποντας τη σύνθεσή της παρατηρείς : οι περισσότεροι καλά παιδιά αλλά συμμετέχουν για πρώτη φορά στην πολιτική. Μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού όσοι έχουν εμπειρία. Και ο πιο έμπειρος από αυτούς κ. Μπίκος δεν συμμετέχει στη Διοίκηση.
Άρα διπλή απειρία : Δημάρχου και Συμβούλων.
Τα εσωτερικά ζητήματά τους;  Το θέμα με το ΚΕΚ Νεφέλη τους έκανε σοβαρή ηθική ζημιά και στην Παράταξη και στην κοινωνία. Και αυτό γιατί έγινε φανερό ότι ο Δήμαρχος και σχεδόν όλοι οι Αντιδήμαρχοι, δεν στήριξαν τον κ. Ευσταθιάδη που το πήγε στη Δικαιοσύνη, αλλά του ζήτησαν να παραιτηθεί και τον υποβάθμισαν. (Ο κόσμος είδε το τελευταίο ΔΣ όπου ο Δήμαρχος δεν είπε μια κουβέντα για το ξέσπασμα του κ. Τσακίρη εναντίον  Αντιδημάρχου …  ! ).
Ίσως όμως σε αυτό το ζήτημα έχουμε δει ως τώρα μόνο την κορυφή του παγόβουνου.
Για πολιτικές συνεργασίες; Ο Δήμαρχος επέλεξε να διοικήσει χωρίς να συνεργαστεί με άλλα σχήματα. Οι κακές γλώσσες λένε ότι παρόλο που είναι πιο κοντά με το Σαραφίδη, φοβάται την αντίδραση των ψηφοφόρων του και δεν τον προσεταιρίζεται ανοιχτά. Δεν θέλει ούτε να ακούει για Μητσιούδη γιατί πιστεύει ότι είναι ικανός να ξαναβάλει υποψηφιότητα. Τέλος προσπαθεί να χρησιμοποιεί ευκαιριακά προς όφελός του τους Ενεργούς Δημότες  και το ΚΚΕ.
Το μέλλον θα δείξει αν θα πάει σε κάποια συνεργασία ή θα επιχειρήσει ΄΄τσιμπολόγημα΄΄.
Αυτά προς το παρόν και τα ξαναλέμε…

Δημότης – online

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ …
Το  VimaThess-NEWS ”  εύχεται  καλορίζικο στην δημοσιογραφική μας ομάδα τον νέο συνεργάτη μας με το χαρακτηριστικό ψευδώνυμο
Δημότης – online”
Ο συνεργάτης που  θα υπογράφει   με αυτό το ψευδώνυμο είναι εξέχον πρόσωπο της περιοχής μας με μεγάλη προσφορά και συμμετοχή  στα  ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ και στα κοινά του τόπου
Πιστεύω να τον στηρίξτε και αυτόν όπως στηρίζεται όλα αυτά τα χρονιά όλους τούς συντελεστές της εβδομαδιαίας εφημερίδας “ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ” και τα διάφορα ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”  που έχουμε για την αξιόπιστη και έγκυρη καθημερινή ενημέρωση σας
Καλή ανάγνωση  … με “Δημότης – online”
Ο Εκδότης –  Διευθυντής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ