Άγ. Αθανάσιος – Χαλκηδόνας : Σύλλογος Γονέων – “Παγκόσμιας Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο”

Στα πλαίσια της “Παγκόσμιας Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο” την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00, συνδιοργανώνουμε οι Σύλλογοι Γονέων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Αγίου Αθανασίου ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ- ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ’ περίπου 1.000 μέτρων.
Με συνεργαζόμενους φορείς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αθανασίου, το ΚΔΑΠ Αγίου Αθανασίου, τους Ποδηλάτες Αγίου Αθανασίου και τον Σύλλογο Μοτοσικλετιστών Αγίου Αθανασίου. ‘Ο Αγώνας θα γίνει στο χωριό του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης επί της Λεωφόρου Αθηνών συνολικής απόστασης 1.000 μέτρων.
Η έναρξη της διαδρομής θα είναι από το ΚΔΑΠ Αγίου Αθανασίου και ο τερματισμός στο Μακεδονικό Τάφο (στον οποίο και θα ξεναγηθούμε ). Οι μαθητές-ποδηλάτες των νηπιαγωγείων, της Α’ και Β’ τάξης Δημοτικού υποχρεωτικά θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους.

 

Στα πλαίσια της “Παγκόσμιας Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο” την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00, σας προσκαλούμε στην ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ- ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ που συνδιοργανωνουμε οι Σύλλογοι Γονέων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Αγίου Αθανασίου με συνεργαζομενους φορείς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αθανασίου, το ΚΔΑΠ Αγίου Αθανασίου, τους Ποδηλάτες Αγίου Αθανασίου και τον Σύλλογο Μοτοσυκλετιστων Αγίου Αθανασίου.
Η έναρξη της διαδρομής θα είναι από το ΚΔΑΠ Αγίου Αθανασίου και η λήξη της στο Μακεδονικό Τάφο, όπου και θα τον επισκεφτούμε.
Έπειτα θα επιστρέψουμε όλοι μαζί στην ΠΛΑΤΕΙΑ, με πολλές εκπλήξεις για τους μαθητές!!!!

 

Αφήστε μια απάντηση