Ωραιόκαστρο : Τοπικά / Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου.

Το πρόβλημα που παρατηρείται με τα φανάρια της οδού Θεσσαλονίκης απασχόλησαν την πρόσφατη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου.
Η πρόεδρος, Μαρία Αραμπατζίδου, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που εξακολουθεί να υφίσταται στο φανάρι που βρίσκεται στον ΟΑΕΔ και που διαρκώς ανάβει κόκκινο ανά περίπου ένα λεπτό.
Τόνισε πως για ένα διάστημα τέθηκε εκτός λειτουργίας, αλλά το πρόβλημα επανήλθε. Η αρμοδιότητα είναι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πρότεινε από πλευράς δημοτικής κοινότητας να σταλεί έγγραφο από το αρμόδιο τμήμα του δήμου προκειμένου να διορθωθεί.
Τα μέλη πρότειναν να εξεταστεί συνολικά η κατάσταση στα φανάρια κατά μήκος της οδού Θεσσαλονίκης τα οποία μετά τα μεσάνυχτα απλά αναβοσβήνουν, ζητώντας να λειτουργούν κανονικά για όλο το 24ωρο.
Το Σώμα αποφάσισε ομόφωνα να γίνει ενημέρωση από πλευράς δήμου προς την Περιφέρεια για το πρόβλημα με το φανάρι στον ΟΑΕΔ προκειμένου να λυθεί άμεσα και να εξεταστεί η περίπτωση να λειτουργούν τα φανάρια επί της οδού Θεσσαλονίκης καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.