Ωραιόκαστρο : Καλημέρα κύριε ΔΗΜΑΡΧΕ !

Στη  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ο δήμαρχος Π. Τσακίρης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Γ. Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στα προσόντα και το αντικείμενο εργασίας του Σάμι Γαράιμπε, του συμφοιτητή του και πολιτικού συνοδοιπόρου που πρόσφατα προσέλαβε ως ειδικό σύμβουλο.

Όπως δήλωσε ο Τσακίρης (βλέπε το παρακάτω βίντεο) ο κ. Γαράιμπε ο οποίος είναι πολιτικός επιστήμονας έχει διατελέσει συνεργάτης του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου και του υπουργείου εξωτερικών της Κύπρου ενώ έχει εργαστεί σε ΜΚΟ που ασχολείται με τους πρόσφυγες καθώς είναι άριστος γνώστης της Αραβικής γλώσσας.

Όταν λοιπόν, όπως ισχυρίστηκε ο Τσακίρης, η κυβέρνηση αναθέσει τη διαχείριση του προσφυγικού στους δήμους τότε ο κ. Γαράιμπε θα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση αφού έχει προυπηρεσία σε ΜΚΟ για τους πρόσφυγες και γνωρίζει άριστα Αραβικά.

Στην εύλογη παρατήρηση του Παπακωνσταντίνου ότι προσέλαβε σύμβουλο για ένα θέμα που μπορεί να προκύψει στο μέλλον. Ο Τσακίρης απάντησε ότι το θέμα θα προκύψει άμεσα.

Θα πρέπει να περιμένουμε λοιπόν την προσέλευση προσφύγων στο δήμο μας έτσι ώστε ο κ. Γαράιμπε να βρει αντικείμενο εργασίας και να δικαιολογήσει το μισθό του.

 

από το face book : Stathis Kelesidis