Ωραιόκαστρο : Αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στο Ωραιόκαστρο

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας στο «Κονταξοπούλειο» δημοτικό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη στις 1, 2 και 3 Νοεμβρίου 2019. Πρόκειται για ένα βαθμολογούμενο πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετείχαν πάνω από χίλιοι αθλητές, από 105 συλλόγους της βόρειας Ελλάδας. Ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας κατέκτησε ένα χρυσό, ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια. Συγκεκριμένα, την 1η θέση κατέκτησε η Μυρτώ Στάμκου, τη 2η θέση η Αθανασία Ευμορφοπούλου και την 3η θέση ο Θεόδωρος Καρακίτης και ο Χαράλαμπος Δεϊρμεντζόγλου.

Επίσης, για πρώτη φορά ο σύλλογος συμμετείχε στο τεχνικό πρωτάθλημα (poomsae) κατακτώντας τη 2η θέση με τις αθλήτριες: Μαρία Κελαϊδάκη, Δήμητρα Ιατρού, Γεωργία Μπουμπούνα.

Ο προπονητής, Χάρης Παλτόγλου, εκφράζει τη βαθιά ικανοποίηση για την αγωνιστική επίδοση και το αθλητικό ήθος που επέδειξαν οι αθλητές και οι αθλήτριες στις ανταγωνιστικές συνθήκες. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων στις 20, 21, 22 και 23 Νοεμβρίου 2019 στην Αθήνα.