ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟvima : Ενωση Γονεων Και Κηδεμονων Δημου Ωραιοκαστρου / Ενημέρωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 από το ΔΣ της Ένωση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα «Επαγγέλματα με μέλλον και τρόποι αποδοτικής μελέτης» σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της LABORA Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, για τους μαθητές των ΓΕΛ του Ωραιοκάστρου και της Καλλιθέας.
Ομιλητής της ημερίδας ήταν ο Δρ. Κότιος Κωνσταντίνος Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Καριέρας ένας από τους καλύτερους συμβούλους στην Ελλάδα σε θέματα επαγγελματικής κατάρτισης για μαθητές.
Η ημερίδα αναπτύχθηκε στις ενότητες:
1. Ενημέρωση για τις νέες τάσεις στην αγορά εργασίας, όπως έχει διαμορφωθεί την εποχή μετά την πανδημία.
2. Ενημέρωση για την μέθοδο αποδοτικής μελέτης με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές να εστιάσουν καλύτερα και να είναι αποτελεσματικοί.
Στην ημερίδα παραβρέθηκαν οι μαθητές, οι γονείς αλλά και διδακτικό προσωπικό των σχολείων μας.
Το ΔΣ της Ένωση θελει να ευχαριστήσει για την συνδρομή τους στην σημερινή ημερίδα τους Διευθυντές των Λυκείων αλλά και τους Συλλόγους Διδασκόντων των τριών σχολείων, τα μέλη των ΔΣ των τριών Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και φυσικά τον ομιλητή της ημερίδας Δρ. Κότιος Κωνσταντίνος Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Καριέρας.
Ευχαριστούμε για την παρουσία σας στην ημερίδα.
Με εκτίμηση το ΔΣ της Ένωσης!