ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ : Υποβολή αιτήσεων ένστασης επί των λογαριασμών νερού

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων ένστασης επί των λογαριασμών νερού που αφορούν το Γ’  Τετράμηνο του 2021 σύμφωνα με την ανακοίνωση από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου (Δ.Ε.Υ.Α.Ω.).
Διευκρινίζεται πως η παράταση που είχε δοθεί ως τις 17 Ιουλίου 2023 αφορούσε στην ημερομηνία λήξης πληρωμής των εκκαθαριστικών λογαριασμών Γ΄ Τετραμήνου 2021, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν με προσαυξήσεις οι καταναλωτές, και όχι στην υποβολή αιτήσεων ένστασης.
Έτσι, η ΔΕΥΑΩ καλεί όσους πολίτες επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση ένστασης επί των παραπάνω λογαριασμών.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο Γραφείο της ΔΕΥΑΩ – Πλ. Δημητρίου Λίγδα, Μελισσοχώρι (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι).
Διευκρινίζεται πως μαζί με την αίτηση – ένσταση οι καταναλωτές πρέπει να επισυνάπτουν αντίγραφο του λογαριασμού. Για πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο της ΔΕΥΑΩ 2394033170 ή να αποστέλλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση: info-deyao@oraiokastro.gr
Υπενθυμίζεται πως οι καταναλωτές έχουν δυνατότητα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων, όπως προβλέπεται από σχετική απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΩ, για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στον σύνδεσμο (https://oraiokastro.gr/apofasi-rythmisis-lixiprothesmon-ypochreoseon-ton-pelaton-tis-dimotikis-epicheirisis-ydrefsis-kai-apochetefsis-oraiokastrou-devao/).