ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ : Τοποθέτηση δύο νέων αντιδημάρχων ανακοίνωσε ο δήμαρχος

Την τοποθέτηση δύο νέων αντιδημάρχων ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης. Μάλιστα αξιοποιώντας τη δυνατότητα που προβλέπεται από το νόμο 4647/2019 τους όρισε ως άμισθους.
Πρόκειται για τους Χαράλαμπο Καζαντζίδη με αρμοδιότητα στα θέματα Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας και Δαμιανό Ιωσηφίδη με αρμοδιότητα στα θέματα Πολιτικής Προστασίας και Αθλητισμού.
Το ενδιαφέρον είναι πως ο μεν πρώτος προέρχεται από την παράταξη του, αλλά ο κ. Ιωσηφίδης από διαφορετική και συγκεκριμένα από αυτή του πρώην δημάρχου Αστέριου Γαβότση. Προς το παρών πάντως ο κ. Ιωσηφίδης θεωρείται συνεργαζόμενος και όχι μέλος της πλειοψηφίας.
Το ίδιο είχαμε και στον δήμο Δέλτα …
Άλλη μία απόδειξη, πως τελικά η απλή αναλογική που εφαρμόστηκε στην αυτοδιοίκηση λειτουργεί μια χαρά. Αρκεί να καταλάβουν οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι, ότι δεν είναι προσωποκεντρική η διοίκηση.
Πάντως η συγκεκριμένη συνεργασία δεν θα είναι η τελευταία. Τώρα, που τα προεκλογικά πάθη καταλάγιασαν, αρκετοί είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι που βλέπουν το μέλλον τους με την πλευρά της διοίκησης.

 

ΣΤ. ΑΛ.