ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ : Συνεχίζουμε να διατηρούμε τον τόπο μας καθαρό

Συνεχίζουμε να διατηρούμε τον τόπο μας καθαρό: Εκτεταμένη επιχείρηση καθαριότητας στα Κοιμητήρια Ωραιοκάστρου
Νοιαζόμαστε για τον τόπο μας και φροντίζουμε καθημερινά να τον διατηρούμε καθαρό. Με αυτό το σκεπτικό και κατόπιν εντολής του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς συντονισμένες δράσεις καθαριότητας σε όλες τις περιοχές του δήμου Ωραιοκάστρου.
Από νωρίς σήμερα το πρωί εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας υπό τις οδηγίες της αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Σοφίας Δημητριάδου, προχώρησαν σε εκτεταμένη επιχείρηση καθαριότητας στα Κοιμητήρια.
Έκοψαν τα αγριόχορτα ανάμεσα από τα μνήματα, σκούπισαν και καθάρισαν τους διαδρόμους και στη συνέχεια προχώρησαν στην πλύση τους με τη χρήση της υδροφόρας του δήμου Ωραιοκάστρου.
Επιπλέον, οι εργαζόμενοι έκοψαν κυπαρίσσια που είχαν ξεραθεί και υπήρχε κίνδυνος να ξεριζωθούν.
“Αγαπάμε τον τόπο μας και φροντίζουμε να είναι καθαρός. Συνεχίζουμε με σχέδιο και με εντατικούς ρυθμούς τις δράσεις καθαριότητας σε γειτονιές, δρόμους, σοκάκια, σε όλες τις περιοχές του δήμου Ωραιοκάστρου”, τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.
“Σήμερα βρεθήκαμε στα Κοιμητήρια και προχωρήσαμε σε εκτεταμένη επιχείρηση καθαριότητας. Είναι σημαντικό να διατηρούμε καθαρό τον δήμο μας. Εργαζόμαστε με προσήλωση και μεράκι για να είναι όλες οι περιοχές ευπρεπείς και καθαρές”, σημείωσε η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου.
Το επόμενο διάστημα οι δράσεις καθαριότητας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και σε άλλες περιοχές του δήμου Ωραιοκάστρου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, δέντρο, ουρανός, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, δέντρο, παπούτσια, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση