ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ : Συνεχίζονται οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για πεζούς στον δήμο Ωραιοκάστρου

Συνεχίζονται οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για πεζούς στον δήμο Ωραιοκάστρου πρωινές και απογευματινές ώρες.
Ειδικότερα, τα rapid test θα γίνουν ως εξής:
  • Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023: Από τη 1 το μεσημέρι ως τις 7 το απόγευμα
  • Τρίτη 20 Ιουνίου 2023: Από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι
  • Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023: Από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι
  • Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023: Από τη 1 το μεσημέρι ως τις 7 το απόγευμα
  • Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023: Από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.
Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο ισόγειο του κτηρίου «Ι. Καποδίστριας», στο χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Β. Γεωργίου 23 και Τραπεζούντος, Ωραιόκαστρο) και θα διενεργούν δωρεάν τεστ σε πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση.
Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε.
Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.
Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ: https://eody.gov.gr/.