ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ : Συνάντηση για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών εν μέσω lockdown

Συνάντηση εργασίας το πρωί της Παρασκευής είχαν ο αντιδήμαρχος Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Καρασαββίδης και η προϊσταμένη του Γραφείου Αστυνόμευσης του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου, Υπαστυνόμος Β΄ Σοφία Τομπουΐδου, με στόχο την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών εν μέσω του γενικού lockdown.

Ο κ. Καρασαββίδης έθεσε στην κ. Τομπουΐδου το θέμα της ενίσχυσης των περιπολιών ειδικά τις βραδινές ώρες που η κίνηση είναι περιορισμένη τόσο στις οδούς όπου υπάρχουν εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις που δεν λειτουργούν λόγω του lockdown, όσο και στις γειτονιές των Δημοτικών Ενοτήτων Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας.

Η κ. Τομπουΐδου τόνισε από την πλευρά της πως οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. εργάζονται με υπέρμετρο ζήλο για την προστασία των πολιτών.

Στη συνάντηση τέθηκε επίσης το θέμα της ανάγκης που υπάρχει για ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου με περιπολικά οχήματα, καθώς εάν διευθετηθεί οι περιπολίες θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο σε όλες τις περιοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Επί τάπητος τέθηκαν, μεταξύ άλλων, και ζητήματα που αφορούν στη συνεργασία του Δήμου Ωραιοκάστρου και του Αστυνομικού Τμήματος και σχετίζονται με τη στάθμευση, τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, την Κοινωνική Υπηρεσία και τα σχολεία.