ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ : Παραδοσιακό γλέντι με την «Εβρίτικη Ζυγιά» και τον Δ. Δίγκα στο Μελισσοχώρι  

Παραδοσιακό γλέντι με το συγκρότημα «Εβρίτικη Ζυγιά» και τον Δημήτρη Δίγκα στο κλαρίνο στήθηκε χθες βράδυ στην κατάμεστη από κόσμο αυλή του Δημοτικού Σχολείου Μελισσοχωρίου. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ωραιοκάστρου και η Μορφωτική Πολιτιστική Κίνηση Νέων Μελισσοχωρίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023».
➡ Η εκδήλωση άνοιξε με τον μοναδικό ήχο της γκάιντας που παρακίνησε μικρούς και μεγάλους να σηκωθούν από τα τραπέζια, να πιαστούν χέρι – χέρι και να αρχίσουν να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς.
☑ «Παρά τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουμε στο Μελισσοχώρι με τα ζητήματα της υδροδότησης, τα οποία προσπαθούμε να διευθετήσουμε, η σημερινή βραδιά είναι μια ευχάριστη βραδιά, καθώς συνδιοργανώνουμε με την Μορφωτική Πολιτιστική Κίνηση Νέων Μελισσοχωρίου αυτή την όμορφη εκδήλωση. Με τη συνδρομή του Δήμου Ωραιοκάστρου ικανοποιήθηκε το πάγιο αίτημα του Συλλόγου να γίνει το γλέντι με την ΄΄Εβρίτικη Ζυγιά΄΄. Σας εύχομαι καλή πορεία στο υπέροχο έργο που παράγετε στο Σύλλογο, είμαι βέβαιος ότι όποια πρωτοβουλία και να αναλαμβάνετε θα στέφεται με επιτυχία», είπε στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.
☑ Η Αθηνά Κουλουμπατσάνη από την Μορφωτική Πολιτιστική Κίνηση Νέων Μελισσοχωρίου ευχαρίστησε τον Δήμο Ωραιοκάστρου και παρουσίασε στο κοινό τα μέλη της «Εβρίτικης Ζυγιάς» και τον Δημήτρη Δίγκα, που ξεσήκωσαν το κοινό με τους ήχους των παραδοσιακών μουσικών οργάνων μέχρι τα ξημερώματα.