ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ – Αταμιάν: Απέτυχε η διοίκηση Τσακίρη στον τομέα της ασφάλειας

«Τεράστιο πρόβλημα ασφάλειας» διαπιστώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Πέτρος Αταμιάν, μετά τη συμπλοκή ανηλίκων που σημειώθηκε προχθές έξω από το Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο.
«Σε μία πρωτοφανή ένδειξη απάθειας και αδιαφορίας ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου με δεδομένο το πρόσφατο επεισόδιο επιδίδεται σε μπόλικη υποσχεσιολογία για οτιδήποτε άλλο εκτός από την “ταμπακιέρα”, που είναι η ασφάλεια έξω και γύρω από σχολεία και χώρους συγκέντρωσης νέων, όπως το Κονταξοπούλειο», σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου.
Μάλιστα ο ίδιος σε ανακοίνωσή του δεσμεύεται να προβεί σε τέσσερις ενέργειες ώστε να ενισχύσει το αίσθημα ασφαλείας στην περιοχή.
Ειδικότερα:
Δημιουργία «Στεκιών Νεολαίας» στις Δημοτικές Κοινότητες, τα οποία θα αποτελούν χώρο έκφρασης, ψυχαγωγίας και δημιουργίας για τα νέα παιδιά, θα φιλοξενούνται δραστηριότητες και εκδηλώσεις και θα αγκαλιάζουν τη νεολαία του τόπου μας.
Επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, με Σχέδιο Δράσης για την Ασφάλεια των δημοτών
Ενίσχυση μέσω των αρμόδιων Υπουργείων του Α.Τ. και Τ.Α. Ωραιοκάστρου, τόσο με έμψυχο δυναμικό όσο και με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή, διότι για εμάς η προστασία του δημότη είναι ύψιστη κοινωνική ανάγκη.
Συστηματική φύλαξη των δημοτικών χώρων και κτηρίων.